Billig bredbånd – Hva er dine beste alternativ i Norge?

Er du ute etter et bedre nettverk hjemme? Det er ikke noe vi kan klandre deg for i så fall. Det er mye forskjellig man kan få hjemme, og teknologien har utviklet kraftig siden du sist byttet bredbånd. Mulighetene er mange i dag, og vil du ha et forbedret billig bredbånd, så har du definitivt kommet til riktig sted.

Billigzonen.eu har samlet alle bredbåndstilbud som finnes i Norge, og gjort det enkelt oversiktlig for deg å finne frem. Ta en titt på listene våre, og se an hva vi kan hjelpe deg med. Det er dumt om du skulle betale for mye for bredbåndet ditt i forhold til hastigheten du får, og det er en masse alternativ tilgjengelige også! Se bare på alle de mange tilbudene som finnes.

Mobilt Bredbånd

10 GB

4.5/5

Pris 

299 kr/mnd

Data

10 GB

Nedlastning opptil

100 Mbit/s

Opplasting opptil

35 Mbit/s

 Nettverk

Telia

Annonse

Mobilt Bredbånd 100 Mbit/s - 10 GB deretter 64 kbit/s - Ingen bindingstid - Dekningsgaranti

20 GB

4.5/5

Pris 

349 kr/mnd

Data

20 GB

Nedlastning opptil

100 Mbit/s

Opplasting opptil

35 Mbit/s

 Nettverk

Telia

Annonse

Mobilt Bredbånd 100 Mbit/s - 20 GB deretter 64 kbit/s - Ingen bindingstid - Dekningsgaranti

50 GB

4.5/5

Pris 

449 kr/mnd

Data

50 GB

Nedlastning opptil

100 Mbit/s

Opplasting opptil

35 Mbit/s

 Nettverk

Telia

Annonse

Mobilt Bredbånd 100 Mbit/s - 50 GB deretter 64 kbit/s - Ingen bindingstid - Dekningsgaranti

10 GB

4/5

Pris 

249 kr/mnd

Data

10 GB

Nedlastning opptil

100 Mbit/s

Opplasting opptil

35 Mbit/s

 Nettverk

Telia

Annonse

Trådløst Bredbånd 100 Mbit/s - 10 GB deretter 64 kbit/s

50 GB

4/5

Pris 

499 kr/mnd

Data

50 GB

Nedlastning opptil

100 Mbit/s

Opplasting opptil

35 Mbit/s

 Nettverk

Telia

Annonse

Trådløst Bredbånd 100 Mbit/s - 50 GB deretter 6 Mbit/s

500 GB

4/5

Pris 

999 kr/mnd

Data

500 GB

Nedlastning opptil

1000 Mbit/s

Opplasting opptil

35 Mbit/s

 Nettverk

Telia

Annonse

Trådløst Bredbånd 1000 Mbit/s

Størrelsen på vår kommisjon påvirker sortering – les mer

 

Bredbånd.com gjør det mulig at man som forbruker får det beste tilbudet på bredbånd. Alle tilbud er helt gratis og uforpliktende.

Besøk her

Annonse

 

Få det beste trådløse bredbånd

Det er veldig få objekter eller elektroniske dingser som vi i dag har komblet til med kabel. Kanskje Tv-en din om den er i nærheten av ruteren. Ellers er det faktisk alt trådløst, og har du en god trådløs ruter så er mye gjort. Men en ruter kan gjøre bare så mye, for det er i all hovedsak opp til bredbåndet du får levert.

Er det for eksempel viktig for deg å ha en rask nedlastingshastighet, eller laster du opp mye? Sistnevnte har ikke vært så veldig aktuelt, men med tanke på at det å være en Youtuber har blitt en ekte jobb, så er det mange som trenger hode hastigheter, begge veier. Det ser du også resultatet av på bredbåndene vi har sammenlignet.

Hastigheten er ofte de samme opp som ned, men om de er det så kan du også regne med at bredbåndets priser er høyere. Men det er det noe mange er forberedte på å betale.

Billig bredbånd

Vil du ha billig bredbånd, eller godt bredbånd?

Det er jo spørsmålet mange må stille seg, for det er en forskjell der. En distinksjon, for du får ikke det beste bredbåndet på markedet om du ikke er villig til å betale. Så kan det også hende at det rett og slett ikke er noe du anser for å være nødvendig.

Om det er tilfellet så kan du i så fall ignorere alle bredbåndene som har 500 Mbit per sekund, og over det. Det kan for den del også være at de som er på 100 Mbit ikke er nødvendige heller. Men om det er noe du ikke vil ha så kan det være greit å vite at du sannsynligvis kommer til å trenge bedre hastigheter snart. Og har du barn så kan du bare glemme det, med alle laptoper, nettbrett og telefoner som er på et og samme nettverk så sier det seg selv at man trenger god hastighet.

Ny og moderne teknologi

Bredbåndsteknologien har kommet veldig langt siden man hadde de gamle modemene som tok så lang tid å koble opp. Har du i dag fiber? Da vet du hva ekte hastighet faktisk innebærer og det er noe som er veldig imponerende. Det er dog problemer med fiber, ikke med selve hastigheten, men prisen.

Først og fremst må man installere det hjemme. Med mindre det er noe som skjer i ditt nabolag, så koster det veldig mye å bestille og gjøre på egen hånd. Deretter har man prisene for bredbåndsfiber, som kan ofte komme på over 1000 kroner. Men det er dog ingen tvil om at dette er fremtiden for internett og bruken av det.

Store forskjeller i pris.

Se bare på alle selskapene som tilbyr bredbånd, som også har fiber som et alternativ. Det er en stor forskjell fra tidligere, men det er også store forskjeller i pris. Det er ikke for deg som vil ha billig bredbånd for å si det sånn, men for de som ser mot fremtiden så er det en fornuftig investering.

Er det av interesse så kan du også se at vi har sammenlignet de ulike fibertilbyderne, hvorfor de er noe du bør velge, og hva du må betale. Da slipper du å hoppe fra selskap til selskap på egen hånd. Det er jo noe som kan ta veldig lang tid, og sannsynligheten for at du virkelig finner det aller beste tilbudet blir mindre da.

La Billigzonen.eu hjelpe deg, det er tross alt derfor vi er her, og vi har alt du trenger for bredbånd priser, billig bredbånd og all informasjon rundt det!

Kombiner TV og bredbånd

Selv om det er færre og færre som ser på Tv på den tradisjonelle måten, så er det fortsatt noe som er ganske populært. Og man ser i større grad at kunder velger å ha en TV- og bredbåndspakke. Da får man flere kanaler tilgjengelige enn man ellers ville gjort, og en relativt god hastighet.

Det er dog ikke noe som er for alle, for om man ikke ser på TV, men heller streamer i stedet, så bør du jo ikke betale hundrevis av kroner i måneden for kanalpakker. Det er dog visse selskap som gjør dette smart, ved at de tilbyr streamingtjenester også, som at du for eksempel vår Viaplay sammen med bredbåndet du har bestilt. Det er en god løsning for alle parter, så vet du også at du har mulighet til å streame 4K innhold med nettverket ditt.

Har du lyst til å ha alt på en plattform og strømlinjeformet, så er dette den beste løsningen for deg.

Vi har inkludert selskap som også tilbyr dette, for å gjøre hele prosessen smidigere og enklere. Det er mange selskap i Norge som tilbyr bredbånd, og det kan være vanskelig å holde oversikt. Noen av dem er ikke så kjente, og tilbyr kanskje løsninger du ikke helt vet om. Her forteller vi deg om priser, hastigheter og andre aspekter av bredbåndstilbudet i Norge. Billig bredbånd, eller dyr, kan du få, og la Billigzonen.eu hjelpe deg!