Magasinabonnementer til kampanjepris

Ukeblader og magasiner fra Norge.

 

Få Aktivitetsklokke sammen med Illustrert Vitenskap

Akkurat nå kan du få en Illustrert Vitenskap + Aktivitetsklokke

 

Nå kan du bestille:

2 utgaver av Illustrert Vitenskap + Aktivitetsklokke for kun kr 139 inkludert levering.

 

Klikk her, og bestill nå!

Annonse

 

Du kan nå bestille:

2 utgaver av Illustrert Vitenskap +Aktivitetsklokke for kun kr 139 inkludert levering.

 

Illustrert Vitenskap AktivitetsklokkeAnnonse

 

Aktivitetsklokke
Verdi: Kr 600

Bli motivert til å bevege deg mer med en smart aktivitetsklokke som blant annet teller skritt og måler opp ruten.

En aktivitetsklokke er helt genial for deg som har lyst til å leve sunnere, og den har en nesten magisk effekt på motivasjonen. Når du fortløpende måler hvert skritt du tar, vil du helt sikkert bevege deg mer enn før.

 

Denne smarte aktivitetsklokken og tilhørende appen har mange smarte funksjoner:

 

 • Skritteller – se hvor mange skritt du går hver dag.
 • Pulsmåler – sjekk pulsen rett på håndleddet.
 • Kaloriteller – følg med på hvor mange kalorier du forbrenner.
 • Søvnanalyse – få full oversikt over søvnen.
 • GPS-måling – sjekk ruten på et kart.
 • Daglige mål – tast inn målene dine, og følg med på resultatene.
 • Varsler – slå på funksjonen, og les sms-er på skjermen på klokka.

 

Det er lett å komme i gang med å bruke aktivitetsklokken. Det følger med en grundig bruksanvisning på norsk, og du kan laste ned den tilhørende appen gratis i App Store eller Google Play.

 

Bli inspirert med BoligPluss!

Magasinet BoligPluss tipser deg om alt fra møblering, fargevalg og oppussing til matlaging, borddekking og hagestell m.m.

Nå kan man få

 • 3 utgaver av BoligPluss + Nordic trådløs høyttaler for kun kr. 208 inkl. levering.
 • 5 utgaver av BoligPluss + Nordic trådløs høyttaler for kun kr. 308 inkl. levering.
 • 8 utgaver av BoligPluss + Nordic trådløs høyttaler for kun kr. 408 inkl. levering.

 

Nordic trådløs høyttaler
Verdi: kr 549

Trådløs høyttaler i en enkel og minimalistisk design som glir vakkert inn i interiøret.
Den rene utformingen av høyttaleren mykes opp av tekstil i en flott lysegrå nyanse på forsiden, noe som gjør det enkelt å finne en plass til den, enten det er i stuen, på soverommet eller på kontoret.

 • Den kompakte og kraftige høyttaleren er av god kvalitet, og du får en god lytteopplevelse enten du vil høre på musikk, lydbok eller noe annet.- Musikken styres direkte fra Bluetooth på smarttelefonen din.
 • Det er mikrofon i høyttaleren, slik at du kan motta anrop på den.
 • ca. 10 timers avspillingstid, slik at du kan nye musikk mesteparten av dagen
  automatisk og enkel sammenkobling via Bluetooth
  – leveres med ladekabel, AUX-kabel og bruksanvisning

 

BoligPluss inspirerer deg og guider deg gjennom en verden av interiør, møblering og oppussing! Nå kan du få de siste nyhetene og de beste rådene direkte i din postkasse!

Bestiller du nå får du Nordic trådløs høyttaler med på kjøpet!

Abonner her!
Annonse

 

Få en 360 graders sirkellaser når du bestiller Gjør Det Selv !

Gjør Det Selv er Nordens største og beste magasin til gjør-det-selv-folket. I hver utgave får du masser av håndverkertips, gode råd og anvisninger som du enkelt kan følge med våre utførlige trinn-for-trinn-instruksjoner. Vi tester verktøy og annet utstyr i alle prisklasser og gir deg gode råd om gode kjøp. Uansett om du er nybegynner eller erfaren, er det noe for deg, og Gjør Det Selv sørger for du sparer masser av penger og får et vellykket resultat – hver gang!

 

Netop nu kan du bestille:

2 utgaver av Gjør Det Selv + 360 graders sirkellaser for kun kr 178 inkludert levering.

360 graders sirkellaser

Verdi: kr 899

 

Gjør Det Selv + 360 graders sirkellaser

Annonse

 

Uansett om du skal sette opp fliser på veggen, henge opp bilder i samme høyde, nivellere et gulv eller lage fall på en terrasse, er en sirkellaser et genialt verktøy som sparer deg for mange timers arbeid med vater og retteskinne.

Har du først prøvd å arbeide med sirkellaseren, er det vanskelig å være foruten. Den klarer alle de vanskelige måleoppgavene superenkelt og ekstremt presist, ettersom den kraftige laserstrålen lyser hele veien rundt i nøyaktig samme høyde.

Spesifikasjonene for den helt nye sirkellaseren fra Tech-pro er fantastiske:

 

 • Selvnivellerende – laserstrålen er i vater selv om du stiller apparatet på et skjevt underlag
 • Utligner ujevnheter i underlaget på opp til 4 grader
 • Presisjon på 0,5 mm
 • Rekkevidde på hele 10 m
 • 12 timers brukstid
 • Standardfeste til fotostativ

 

En annen fordel ved å bruke bruke en sirkellaser er at du har begge hendene frie til å arbeide med. Så om hyllene skal henge likt eller sokkelen til kjøkkenet skal være i vater – har det aldri vært enklere enn det er nå.

Det er ikke alltid at “likt” er det samme som “i vater”. Hvis du f.eks skal sette opp et gelender på en trapp, vil det tradisjonelle vateret bli for dårlig. Derfor kan du låse laserlinjen på sirkellaseren, slik at den heller sammen med selve apparatet, og du kan låse en skrå linje som går presist i takt med trappen.

 

Netop nu kan du bestille 2 utgaver av Gjør Det Selv + 360 graders sirkellaser for kun kr 178 inkludert levering.

I hver utgave får du masser av håndverkertips, gode råd og anvisninger som du enkelt kan følge med våre utførlige trinn-for-trinn-instruksjoner. Uansett om du er nybegynner eller erfaren, er det noe for deg, og Gjør Det Selv sørger for du sparer masser av penger og får et vellykket resultat – hver gang!

 

Klik her og bestil nu!
Annonse

 

Få en Mitilux-kikkert + guide til stjernehimmelen sammen med Illustrert Vitenskap

Illustrert Vitenskap

Bli underholdt og utfordret, og forstå den verdenen som omgir deg. Bli med på oppdagelses¬reise – fra jordens dypeste kløft til universets ytterste grenser. Gled deg til siste nytt fra forskningens frontlinje og spennende fortellinger om nye teknologiske gjennombrudd. Alltid med en vitenskapelig forklaring underveis.

 

Du kan nå bestille:

 • 2 utgaver av Illustrert Vitenskap +  Mitilux-kikkert + guide til stjernehimmelen for kun kr 99,50 + kr 39 i porto og ekspedisjon.
 • 6 utgaver av Illustrert Vitenskap + Mitilux-kikkert + guide til stjernehimmelen for kun kr 199,50 + kr 39 i porto og ekspedisjon.
 • 12 utgaver av Illustrert Vitenskap + Mitilux-kikkert + guide til stjernehimmelen for kun kr 299,50 + kr 39 i porto og ekspedisjon.

 

Få en Mitilux-kikkert + guide til stjernehimmelen sammen med Illustrert Vitenskap

Annonse

Mitilux-kikkert
Verdi: kr 850

Kom tett på stjernehimmelen med en presis og kraftig kikkert

Det er 384 000 km til månen og 588 millioner kilometer til solsystemets gassgigant, Jupiter. Men du kommer overraskende nær med vår kraftige Mitilux-kikkert.

Månens meteorkrater og fjellkjeder kommer tydelig frem når du retter den flerlagsbehandlede optikken og stiller det ekstremt presise fokuset inn på vår trofaste følgesvenn. En objektivdiameter på 44 mm sikrer et klart utsyn under de fleste forhold, og med den motstandsdyktige og gripefaste gummibekledningen kan du trygt da kikkerten med ut i natten.

Kikkerten forstørrer 8 ganger, og du har faktisk mulighet til å skimte Jupiters fire største måner danse rundt planeten – akkurat som Galileo Galilei, som oppdaget månene tilbake i 1610. Du kan også spotte Merkurs faser – dvs. halvparten av planetens nattside og dagside – og kikkertens lange øyeavstand gjør det behagelig å observere himmelfenomenene i lengre tid om gangen.

 

Bli underholdt og utfordret, og forstå den verdenen som omgir deg. Bli med på oppdagelsesreise – fra jordens dypeste kløft til universets ytterste grenser. Gled deg til siste nytt fra forskningens frontlinje og spennende fortellinger om nye teknologiske gjennombrudd. Alltid med en vitenskapelig forklaring underveis. Som abonnent får du ikke bare bladet, men også tilgang til en lang rekke digitale tjenester, bl.a. vårt store artikkelarkiv, e-magasiner og videonettsted.

Klikk her

Annonse

 

HISTORIE – fordyp deg i historiens største dramaer

Bli ført tilbake til verdenshistoriens mest avgjørende vennepunkter – fra dramatiske kamper på slagmarken til spennende og dristige oppdagelsesreiser og ingeniørenes største bedrifter.

 

Nå kan du velge mellom: 

 

 • 2 utgaver av HISTORIE + Wireless in-ear hodetelefoner for kun kr 108,50 inkludert levering.
 • 6 utgaver av HISTORIE + Wireless in-ear hodetelefoner for kun kr 198,50 inkludert levering.
 • 12 utgaver av HISTORIE + Wireless in-ear hodetelefoner for kun kr 398,50 inkludert levering.

 

HISTORIE Wireless in-ear hodetelefoner

 

 • Wireless in-ear – hodetelefoner
  Verdi: kr 349Få den ultimate lydopplevelsen med de nye J18 Tune-øretelefonene og bli kvitt lange ledninger som sitter fast i lommer og knapper.
  Med J18 Tune-øretelefonene vil du oppleve den nyeste teknologien innenfor trådløse dingser og få en unik lydopplevelse enten du skal høre på musikk, podkast, lydbok eller snakke i telefonen.
 • komfortabel passform
 • håndfrie anrop
 • innebygd mikrofon
 • ladeetui
 • berøringssensor

 

HISTORIE forteller om alt fra krig til populærkultur og om spennende hendelser og gripende skjebner. Fordyp deg i historiens største dramaer, og møt dens viktigste karakterer. HISTORIE er rikt illustrert med kart, bilder og unike illustrasjoner.

Akkurat nå kan du bestille 2 utgaver av HISTORIE + Wireless in-ear hodetelefoner for kun kr 108,50 inkludert levering.

 

Klikk og bestill her!
Annonse

 

Komputer for alle  – Nordens største computer blad

Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr og få maksimalt udbytte af din computer. Som abonnent på Komputer for alle, får du 50 GB gratis backup, mulighed for gratis at oprette din egen hjemmeside samt adgang til vores populære “Spørg os forum”, hvor du kan få råd, hjælp og vejledning af vores faste eksperter.

 

Nu kan du vælge mellem: 

2 nr. af Komputer for alle + Bluetooth-klokkeradio med trådløs lading for 149 kr.

 

Bluetooth-klokkeradio med trådløs lading

 

Verdi: kr 599

 

 • trådløs lader til telefonen
 • Bluetooth-høyttaler med god lyd
 • digital klokke med alarm

 

komputer for alle bluetooth klokkeradio med trådløs lading

Annonse

 

Denne smarte klokkeradioen er vanskelig å unnvære, da den har en lang rekke funksjoner:

I tillegg til å lytte til radiostasjoner kan du spille din egen yndlingsmusikk eller høre på en god lydbok, da du kan koble til telefonen via Bluetooth.

Med knappene på radioen kan du sette musikken på pause, hoppe over en sang eller skru opp lyden når du ikke har telefonen på deg.

I tillegg har klokkeradioen innebygd trådløs lading. Det betyr at du kan legge telefonen på toppen av radioen, så lades den.

Som med alle andre klokkeradioer får du også en innebygd alarm- og vekkefunksjon.

Hvis du kobler telefonen til radioen via Bluetooth, kan du også besvare anrop via radioen. Det kan være svært nyttig hvis du ikke har hendene fri, f.eks. på kjøkkenet eller i skuret.

Ringer telefonen, kan du besvare anropet via en av knappene, og deretter er det bare å snakke, så fanger den innebygde mikrofonen opp stemmen din, og du kan høre samtalepartneren din i radioens høyttaler.

 

 • Ca. 10 timers spilletid
 • trådløs lading 5 watt
 • mottaker FM-radio

 

fungerer også som gammeldags klokkeradio

Trådløs lading kan brukes til telefoner som støtter Qi

 

Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr og få maksimalt udbytte af din computer.

Nu kan du bestille 2 udgaver af Komputer for alle + Bluetooth-klokkeradio med trådløs lading for 149 kr.

 

Klik og bestil her!

Annonse

 

 I FORM – få et sunnere og bedre liv

Uansett hva du trener, finner du masser av inspirasjon i I FORM. Vi forteller om nye, spennende mosjonsformer og hvordan du kan øke velværet ved å spise riktig. I FORM – din garanti for et sunnere og morsommere liv.

Det NYE I FORM motiverer deg til en livsstil som gjør det enkelt og overkommelig å spise sunt, holde kroppen i form, ha det godt og være i balanse.

 

I FORM gir deg blant annet:

 • Sunn mat 5 dager – ukeplan med sunne oppskrifter og handleliste
 • Fit på 15 min. – overkommelige øvelser som kan gjennomføres på et kvarter
 • Din personlige trener – guide som viser hvordan velkjente øvelser utføres på best mulig måte
 • Tross skaden – hjelp til å unngå eller komme deg etter skader

 

i form badevekt med kroppsanalyse

 

Med I FORM er du på god vei til en sunnere livsstil med mye mer overskudd og velvære

4 utg. av I FORM + Badevekt med kroppsanalyse

 

I FORM fremmer en sunn livsstil og tilbyr deg 18 ganger om året godt lesestoff om kost, trening, motivasjon og slanketips – alt det du har bruk for til å komme i form.

Nå får du 4 utgaver av I FORM og Badevekt med kroppsanalyse for 209 kr inkludert levering.

 

Klikk her for at bestille I FORM

Annonse

 

Størrelsen på vår kommisjon påvirker sortering – les mer