Streamingtjenester

Streaming  Film og serier

Beste strømmetjenester 2024 – Hvilken bør du velge?

Her kan du finne alle de beste strømmetjenestene som er tilgjengelig i Norge

Allente norge
Stream Basic
5
TV-kanaler
12
Via
Streaming
Bindingstid
0 mnd.
Originalpris
399,-/mnd.
2 Streamingtjenester
Velg
2 Streamingtjenester - 2 Play + Viaplay film & serier - Dette er en annonselink
Allente norge
Stream Flex 2
5
TV-kanaler
12
Via
Streaming
Bindingstid
0 mnd.
Originalpris
499,-/mnd.
Inkluderer alt fra Stream Basic
Velg 2 av tilleggspakkene
Velg
Velg 2 av tilleggspakkene. Extra Tv-kanaler, HBO Max, Skyshowtime, Discovery+ Dette er en annonselink
Allente norge
Stream Flex 4
5
TV-kanaler
12
Via
Streaming
Bindingstid
0 mnd.
Originalpris
599,-/mnd.
Inkluderer alt fra Stream Basic
Velg 4 av tilleggspakkene
Velg
Velg 4 av tilleggspakkene. Extra Tv-kanaler, HBO Max, Skyshowtime, Discovery+ Dette er en annonselink

 

Størrelsen på vår kommisjon påvirker sortering – les mer

 

 

Streamingtjenester – Streaming film og serier

Streaming av film og TV-serier har blitt veldig populært de siste årene, og det finnes mange strømmetjenester å velge mellom. En strømmetjeneste er en tjeneste som gir deg tilgang til å strømme videoer, musikk eller andre typer innhold over internett, i stedet for å laste ned innholdet og lagre det på en enhet. Du trenger en internettforbindelse og en kompatibel enhet, som en smart-TV, en datamaskin, en mobiltelefon eller et nettbrett, for å kunne strømme innhold fra en strømmetjeneste.

Strømmetjenester tilbyr vanligvis et bredt utvalg av innhold, inkludert filmer, TV-serier, dokumentarer og andre typer audiovisuelt innhold. Noen tjenester tilbyr også live-sendinger av sport, konserter og andre arrangementer. Prisen for å abonnere på en strømmetjeneste varierer avhengig av tjenesten du velger, og noen tjenester tilbyr gratis strømming med reklameinnslag, mens andre krever et månedlig abonnement.

Det er også mulig å leie eller kjøpe film og TV-serier på enkelte strømmetjenester, i stedet for å abonnere på tjenesten. På denne måten kan du se innholdet ditt når det passer deg, uten å måtte forplikte deg til et abonnement. Streaming av film og TV-serier er en enkel og praktisk måte å få tilgang til innhold på, og det gir deg mulighet til å se det du ønsker når du vil.

 

Streaming

 

Beste strømmetjenester

Det finnes mange strømmetjenester å velge mellom nå om dagen, så det kan være vanskelig å vite hvilken som er den beste for deg. Her er en oversikt over noen av de mest populære strømmetjenestene i Norge:

  1. Netflix: Netflix er en av de mest kjente strømmetjenestene og tilbyr en rekke filmer, TV-serier, dokumentarer og egne produksjoner. De har også en rekke kategorier å velge mellom, som action, komedie, drama og animasjon, så det er noe for alle.
  2. Viaplay: Viaplay tilbyr en rekke filmer, TV-serier, sport og barneprogrammer. De har også en rekke egne produksjoner, samt live streaming av ulike idrettsarrangementer.
  3. HBO Max: HBO MAx er en strømmetjeneste som tilbyr en rekke populære TV-serier og filmer, inkludert produksjoner fra HBO selv. De tilbyr også en rekke egne produksjoner og dokumentarer.
  4. Disney+: Disney+ er en strømmetjeneste som fokuserer på innhold fra Disney, Marvel, Pixar og Star Wars. De tilbyr en rekke filmer, TV-serier og animasjoner, både gamle klassikere og nye produksjoner.

Det er viktig å huske at hvilken strømmetjeneste som er den beste for deg avhenger av dine personlige interesser og behov. Det kan være lurt å sammenligne priser og tilbud før du bestemmer deg for hvilken tjeneste du vil abonnere på.

 

Slik kan du utvide innholdet på plattformen du velger

Det finnes mange måter å utvide innholdet på den strømmetjenesten du velger. Her er noen forslag:

  • Abonner på flere strømmetjenester: Mange strømmetjenester tilbyr ulike typer innhold, så det kan være lurt å abonnere på flere for å få tilgang til et større utvalg av filmer, TV-serier og dokumentarer.
  • Legg til kanaler og pakker: Mange strømmetjenester tilbyr muligheten til å legge til ekstra kanaler og pakker med innhold. Dette kan være en god måte å utvide innholdet på uten å måtte abonnere på en ny tjeneste.
  • Bruk en medieenhet: Medieenheter som Apple TV, Chromecast og Amazon Fire Stick gir deg muligheten til å strømme innhold fra ulike tjenester på TV-en din. Dette gir deg en enklere måte å søke etter og se innhold på.
  • Bruk en tjeneste for å strømme innhold fra andre land: Mange strømmetjenester har regionale begrensninger for innholdet de tilbyr. Du kan bruke en tjeneste som en VPN (virtuell privat nettverk) eller en Smart DNS-tjeneste for å omgå disse begrensningene og få tilgang til mer innhold.

Uansett hva du velger, er det viktig å huske på at du må respektere rettighetene til innholdseirene og ikke bruke ulovlige måter å få tilgang til innhold på.

 

Hva er en strømmetjeneste?

Strømmetjenester har blitt mer og mer populær de siste årene, og det er vanskelig å forestille seg noen dag uten dem. I denne artikkelen vil vi være i stand til å lære hva en strømmetjeneste er – og hvilken betydning den har for underholdning, streaming av filmer og TV-serier, nettbaserte spill eller live-programmer.

 

Strømmetjenester for film

En strømmetjeneste er en tjeneste som lar deg streame video eller lyd over Internett. Du kan abonnere på en strømmetjeneste for å se film eller høre musikk, eller du kan bruke den gratis hvis det er tilgjengelig. Netflix, HBO og Spotify er eksempler på strømmetjenester.

 

Strømmetjenester med filmer og serier for barn

En strømmetjeneste er en tjeneste som lar deg streame videoer på Internett. De fleste strømmetjenestene har et abonnement, og det er vanligvis nødvendig å betale en månedlig avgift for å bruke tjenesten. Det finnes imidlertid noen få gratis strømmetjenester.

De fleste strømmetjenestene har et utvalg av filmer og TV-serier som du kan se på nettet. Du kan også bruke strømmetjenestene til å se live-sendinger av sportsbegivenheter eller andre TV-programmer.

Mange barn elsker å se film og TV-serier, og det finnes flere gode alternativer for barneserie sider på nett. Netflix er en populær strømmetjeneste som har et stort utvalg av filmer og serier for barn i alle aldre. HBO Now er en annen god mulighet, spesielt hvis du ønsker å se de siste episodene av barnehitserien Game of Thrones.

 

Hvilke strømmetjenester har 4K?

En strømmetjeneste er et nettbasert medietjeneste som gir brukerne muligheten til å se digitalt innhold, ofte i form av videoer eller filmer. Nettstedene og appene til slike tjenester gjør det vanligvis mulig for brukere å bla gjennom og velge fra et utvalg av innhold, noe som gjør dem enklere å bruke enn tradisjonelle medietjenester.

4K er den høyeste oppløsningen som finnes for digitale skjermer, og det finnes flere strømmetjenester som har 4K-støtte. Netflix er en slik strømmetjeneste, og de fleste av deres 4K-innhold kan ses på en TV med 4K-oppløsning. Amazon Prime Video er også en strømmetjeneste som har 4K-støtte. I tillegg til disse to store aktørene har Vudu, YouTube, iTunes og Google Play Movies & TV alle 4K-strømmingstilbud.

 

Finnes det noen strømmetjeneste som har 8K?

Strømmetjenester er en type tjeneste som gir brukerne mulighet til å se, høre og/eller bruke digitalt innhold når de er på nett. Dette kan for eksempel være videoer, TV-programmer, musikk eller bilder.

Det finnes i dag flere ulike strømmetjenester som har støtte for 8K-oppløsning. En av disse tjenestene er Netflix, som har begynt å tilby noen av sine titler i 8K-oppløsning. I tillegg til Netflix finnes det også andre tjenester som har støtte for 8K, slik som Amazon Prime Video, YouTube og Vudu.

 

Hvor raskt Internett trenger jeg?

Internett-hastigheten du trenger avhenger av hvilken strømmetjeneste du bruker. Netflix anbefaler en minstebredde på 3 Mbps for SD-kvalitet, 5 Mbps for HD-kvalitet og 25 Mbps for 4K Ultra HD-kvalitet. YouTube anbefaler en minstebredde på 3 Mbps for SD-kvalitet, 5 Mbps for HD-kvalitet og 25 Mbps for 4K Ultra HD-kvalitet.

 

Hva er Airplay?

En strømmetjeneste er en tjeneste som lar deg spille av digitalt innhold på en datamaskin eller et annet nettverkskompatibelt enhet. Du kan streame musikk, videoer og andre typer mediefiler fra internett til enheten din. Enkelte strømmetjenester krever abonnement, mens andre er gratis å bruke.

Airplay er én type strømmetjeneste som lar deg streame innhold fra en iOS-enhet til en Apple TV, høyttaler eller annen kompatibel enhet.

 

Hva er Chromecast?

Chromecast er en liten dongle som kobles til TV-en din, slik at du kan streame innhold fra nettbrettet, mobilen eller datamaskinen din. Du kan bruke Chromecast til å se på YouTube-videoer, Netflix-filmer og -serier, Google Play Movies & TV-serier og musikk fra tjenester som Spotify, Deezer og Google Play Musikk. For å bruke Chromecast trenger du en Wi-Fi-forbindelse.

 

Er det stor kvalitetsforskjell mellom DVD og Blu-ray og strømming?

Det er en stor kvalitetsforskjell mellom DVD og Blu-ray. Strømming er ikke like bra som disse to formatene, men det er fortsatt mye bedre enn VHS og andre mindre formater.

 

Kabel-TV med strømmetjenester

Kabel-TV med strømmetjenester er et relativt nytt konsept, og det er fortsatt litt usikkerhet rundt hva det egentlig innebærer. Strømmetjenester er tjenester som lar deg streame videoer, musikk og andre typer innhold direkte til din TV, datamaskin eller mobiltelefon. De fleste strømmetjenestene krever at du betaler en månedlig avgift, men det finnes også gratis alternativer.

Fordelene med å bruke en strømmetjeneste er at du ikke trenger å vente på at innholdet skal lastes ned før du kan se det. Du kan også ofte ta opp programmer og filmer fra strømmetjenesten, slik at du kan se dem senere. Ulempen er at du ofte ikke har tilgang til innhold som ikke er tilgjengelig i din region, og at innholdet kan bli utilgjengelig uten varsel hvis strømmetjenesten bestemmer seg for å stoppe distribusjonen av et program.

 

Fordeler

En strømmetjeneste er en tjeneste som tillater deg å strømme digitalt innhold, for eksempel videoer og lydspor, fra internett til en datamaskin, mobiltelefon eller annen type nettbrett. Fordelene med å bruke en strømmetjeneste er at du ikke trenger å laste ned filene før du kan se dem, og at du kan begynne å se det ønskede innholdet nesten umiddelbart. I tillegg tilbyr mange strømmetjenester abonnementstjenester som gir deg tilgang til et stort bibliotek med innhold, noe som gjør det enkelt å finne det du leter etter.

 

Ulemper

En strømmetjeneste har noen ulemper. For det første, hvis du ikke har en god internett-forbindelse, kan du oppleve at det tar lang tid å laste ned og starte avspillingen av videoene. Dessuten er det vanligvis et gebyr å bruke slike tjenester, og noen av dem krever at du abonnerer på deres tjeneste for å få tilgang til alle funksjonene. I tillegg er det mange reklamer på slike nettsteder, noe som kan være irriterende.

 

Foreldrekontroll

En strømmetjeneste er en online tjeneste som gir deg tilgang til filmer, TV-serier, musikk og andre medieinnhold. Du kan bruke strømmetjenester på en datamaskin, smarttelefon eller nettbrett. De fleste strømmetjenestene krever at du oppretter en konto, og noen krever at du betaler et månedlig abonnementsgebyr.

Det finnes mange forskjellige strømmetjenester å velge mellom, og det kan være vanskelig å vite hvilken tjeneste som er best for deg. En av de viktigste tingene du bør vurdere når du velger en strømmetjeneste, er hva slags innhold den har tilgjengelig. Mange strømmetjenester har begrenset utvalg av filmer og TV-serier, så det er viktig å sjekke om den har det innholdet du ønsker deg.

 

Allente TV

Allente leverer TV, streaming og internett til over en million kunder i Norden. Canal Digital og Viasat slo oss sammen våren 2021 og er nå Allente – All entertainment.

 

 

SF Anytime

SF anytine No

Med SF Anytime kan du se film når og hvor det passer deg. Tjenesten tilbyr alt i fra de seneste storfilmene fra Hollywood til generelle kvalitetsfilmer og tv-serier.

Lei de nyeste storfilmer på SF Anytime

Med SF Anytime kan du se film når det passer deg, og hvor det passer deg. Her kan du enkelt leie de siste storfilmer fra Hollywood, eller kvalitetsfilmer og TV serier.

Sikre deg underholdningen allerede i dag med SF Anytime!

 

Velg din film 

Annonse

 

HBO MAX/HBO Nordic

HBO Max er en strømmetjeneste som tilbyr en rekke populære TV-serier og filmer, inkludert produksjoner fra HBO selv. De tilbyr også en rekke egne produksjoner og dokumentarer. Tjenesten er tilgjengelig i Norge, og abonnementet gir deg tilgang til innhold på flere enheter, slik at du kan se favorittprogrammene dine på TV, datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon.

HBO Max har en rekke populære TV-serier, som Game of Thrones, Westworld og Big Little Lies. De har også en rekke filmer, både klassikere og nye produksjoner. Tjenesten tilbyr også en rekke egne produksjoner, som Euphoria og Watchmen.

 

Netflix

Netflix er en av de mest kjente strømmetjenestene for filmer, TV-serier, dokumentarer og egne produksjoner. Tjenesten tilbyr en rekke kategorier å velge mellom, slik som action, komedie, drama og animasjon, så det er noe for alle.

Netflix har en rekke populære TV-serier, som Stranger Things, The Witcher og The Crown. De har også en rekke filmer, både klassikere og nye produksjoner. Tjenesten tilbyr også en rekke egne produksjoner, som Narcos og Orange is the New Black.

Hvis du ønsker å abonnere på Netflix, kan du besøke deres nettside og velge en av de tilgjengelige abonnementsplanene. Du kan også prøve tjenesten gratis i en periode for å se om den passer for deg. Netflix er tilgjengelig i Norge, så du kan enkelt abonnere og begynne å se favorittprogrammene dine på TV, datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon.

 

Paramount+

Paramount+ er en strømmetjeneste som tilbyr en rekke filmer, TV-serier, sport og barneprogrammer. Tjenesten er eid av ViacomCBS, og tilbyr innhold fra selskaper som CBS, MTV, Nickelodeon og Comedy Central.

Paramount+ tilbyr en rekke populære TV-serier, som Star Trek: Discovery, The Good Fight og The Twilight Zone. De har også en rekke filmer, både klassikere og nye produksjoner. Tjenesten tilbyr også live streaming av ulike idrettsarrangementer, slik som NFL og PGA Tour.

 

Disney+

Disney+ er en strømmetjeneste som fokuserer på innhold fra Disney, Marvel, Pixar og Star Wars. Tjenesten tilbyr en rekke filmer, TV-serier og animasjoner, både gamle klassikere og nye produksjoner.

Disney+ har en rekke populære TV-serier, som The Mandalorian, WandaVision og The Falcon and the Winter Soldier. De har også en rekke filmer, både klassikere som Snow White and the Seven Dwarfs og nye produksjoner som Raya and the Last Dragon. Tjenesten tilbyr også en rekke animasjoner, både for barn og voksne.

 

Viaplay

Viaplay er en strømmetjeneste som tilbyr en rekke filmer, TV-serier, sport og barneprogrammer. Tjenesten tilbyr også en rekke egne produksjoner, samt live streaming av ulike idrettsarrangementer.

Viaplay har en rekke populære TV-serier, som The Handmaid’s Tale, The Mandalorian og Game of Thrones. De har også en rekke filmer, både klassikere og nye produksjoner. Tjenesten tilbyr også en rekke animasjoner for barn, samt live streaming av ulike idrettsarrangementer, slik som fotball, ishockey og tennis.

Viaplay tilbyr også muligheten for å se innholdet i høyoppløsning (HD og 4K), slik at du kan få den beste seeropplevelsen. Du kan også lagre innholdet ditt offline, slik at du kan se det når du ikke har tilgang til internett.

 

NRK TV

NRK TV er den nasjonale norske TV-kanalen som tilbyr en rekke filmer, TV-serier, dokumentarer og barneprogrammer. Tjenesten tilbyr også en rekke egne produksjoner, samt live streaming av ulike idrettsarrangementer og nyhetsprogrammer.

NRK TV har en rekke populære TV-serier, som Skam, Trolljegerne og Hjem til jul. De har også en rekke filmer, både klassikere og nye produksjoner. Tjenesten tilbyr også en rekke animasjoner for barn, samt live streaming av ulike idrettsarrangementer, slik som fotball, ishockey og tennis.

NRK TV er tilgjengelig gratis for alle norske TV-seere, og kan sees på TV, datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon. Tjenesten er finansiert av en licensavgift som alle norske husstander

 

TV2 Play

TV2 Play er en strømmetjeneste som tilbyr en rekke filmer, TV-serier, dokumentarer og barneprogrammer. Tjenesten tilbyr også en rekke egne produksjoner, samt live streaming av ulike idrettsarrangementer og nyhetsprogrammer.

TV2 Play har en rekke populære TV-serier, som Game of Thrones, The Mandalorian og The Big Bang Theory. De har også en rekke filmer, både klassikere og nye produksjoner. Tjenesten tilbyr også en rekke animasjoner for barn, samt live streaming av ulike idrettsarrangementer, slik som fotball, ishockey og tennis.

 

Strim

Strim er en strømmetjeneste som tilbyr en rekke filmer, TV-serier, dokumentarer og barneprogrammer. Tjenesten tilbyr også en rekke egne produksjoner, samt live streaming av ulike idrettsarrangementer.

Strim har en rekke populære TV-serier, som The Office, The Big Bang Theory og Modern Family. De har også en rekke filmer, både klassikere og nye produksjoner. Tjenesten tilbyr også en rekke animasjoner for barn, samt live streaming av ulike idrettsarrangementer, slik som fotball, ishockey og tennis.

 

Kinoklubb

Kinoklubb no

Medlemskap i Kinoklubben gir halv pris på minst ti utvalgte filmer på kino i året!

Medlemskapet koster kr. 149,- per år, og ved første gangs innmelding får du to medlemskap for prisen av ett!

Filmene velges ut av vårt Filmutvalg, et ekspertpanel bestående av representanter fra norsk kinobransje. Filmene varier litt i sjanger og opprinnelsesland, men felles for dem alle er at det er kvalitetsfilmer som vi er sikre på skal gi deg en god kinoopplevelse. Vi velger ut ti filmer per år; fem i vårhalvåret og fem i høsthalvåret. Du får beskjed på epost og SMS når du kan se en ny film til halv pris med medlemskapet ditt.

Aktuelle og kommende filmer finner du alltid på www.kinoklubb.no Filmene ser du på vanlige forestillinger på din lokale kino, og du bruker den personlige medlemskoden din når du kjøper kinobilletten. Den gir automatisk 50% rabatt på én billett per film. 85 kinoer over hele Norge er med i ordningen.

 

Se fullstendig oversikt her

Annonse

 

 

Filmweb kinogavekort

Filmweb kinogavekort

Kinogavekort- et produkt fra Filmweb. Alle liker kino!

Mottakeren av gavekortet velger selv hvilken film de ønsker å se.

Gavekortet brukes til kjøp av kinobilletter og kioskvarer på de aller fleste kinoer i Norge.

Perfekt som jul- og bursdagsgave, til konfirmasjon eller vertinnegave.

 

Klikk her

Annonse

 

FAQ – Spørsmål og svar

Hva er en strømmetjeneste?

En strømmetjeneste er en tjeneste som gir deg tilgang til å strømme videoer, musikk eller andre typer innhold over internett, i stedet for å laste ned innholdet og lagre det på en enhet.

Hvilke typer innhold kan jeg se på en strømmetjeneste?

Strømmetjenester tilbyr vanligvis et bredt utvalg av innhold, inkludert filmer, TV-serier, dokumentarer, musikk og andre typer audiovisuelt innhold. Noen tjenester tilbyr også live-sendinger av sport, konserter og andre arrangementer.

Hvordan fungerer en strømmetjeneste?

En strømmetjeneste fungerer ved å sende innhold over internett til en enhet, som en smart-TV, en datamaskin, en mobiltelefon eller en nettbrett. Du trenger en internettforbindelse og en kompatibel enhet for å kunne strømme innhold fra en strømmetjeneste.

Hva koster det å abonnere på en strømmetjeneste?

Prisen for å abonnere på en strømmetjeneste varierer avhengig av tjenesten du velger. Noen tjenester tilbyr gratis strømming med reklameinnslag, mens andre krever et månedlig abonnement for å få tilgang til innholdet.

Kan jeg strømme innhold fra en strømmetjeneste på alle enheter?

Det avhenger av tjenesten du abonnerer på og enheten du ønsker å strømme innholdet på. Mange strømmetjenester tilbyr apper for ulike enheter, slik at du kan strømme innholdet på en smart-TV, en mobiltelefon, en nettbrett eller en datamaskin.