Allente TV, streaming og internett til over en million kunder i Norden. Canal Digital og Viasat slo oss sammen våren 2021 og er nå Allente – All entertainment.

Vi vil gi våre kunder supergode tilbud på underholdning med overlegen lyd- og bildekvalitet – direkte til din TV, Mac/PC, mobil og nettbrett. Vi blir bedre sammen, underholdning blir bedre sammen. Vi skal bli størst på underholdning for å gi våre kunder fantastisk gode opplevelser med underholdning. Det er vår drivkraft og inspirasjon.

 

Allente norge
5
TV-kanaler
16
Via
Streaming
Bindingstid
0 mnd.
Originalpris
379,-/mnd.
2 Streamingtjenester
Velg
Dette er en annonselink
Allente norge
5
TV-kanaler
35
Via
Streaming
Bindingstid
0 mnd.
Originalpris
479,-/mnd.
5 Streamingtjenester
Velg
Dette er en annonselink

 

Allente TV via strømmetjenester

Allente strømmetjenester er en del av Allente, en TV-distributør i Norge. Allente strømmetjenester gir deg muligheten til å strømme TV-kanaler og innhold på en rekke ulike enheter, slik som en smart-TV, en datamaskin, en mobiltelefon eller et nettbrett.

Med Allente strømmetjenester kan du strømme innhold fra en rekke ulike TV-kanaler, inkludert norske og internasjonale kanaler innenfor ulike sjangere, som sport, film, nyheter, underholdning og mye mer. Du kan også strømme konserter, teaterforestillinger og andre arrangementer live, og du har muligheten til å pause, spole tilbake og spole frem i innholdet du ser på.

Allente strømmetjenester krever et TV-abonnement for å kunne benyttes. Det er ulike abonnementslengder og betalingsmåter å velge mellom, og du kan tilpasse abonnementet ditt etter dine behov og ønsker. Du kan også legge til enkeltkanaler på toppen av ditt abonnement, slik at du kan få tilgang til enda mer innhold.

Allente strømmetjenester tilbyr også muligheten for å leie eller kjøpe film og TV-serier, slik at du kan se innholdet ditt når det passer deg, uten å måtte forplikte deg til et abonnement. Allente strømmetjenester er en enkel og praktisk måte å få tilgang til innhold på, og det gir deg mulighet til å se det du ønsker når du vil.

 

Allente TV via fiber

Allente TV via fiber er en måte å motta TV-signaler på, og det er en av de mest populære måtene å se TV på i Norge i dag. Allente er en TV-distributør i Norge som tilbyr TV via fiber, og med Allente TV via fiber får du tilgang til en rekke ulike TV-kanaler og innhold.

Med Allente TV via fiber får du stabile TV-signaler gjennom en fiberoptisk kabel som går fra distribusjonsstasjonen til din bolig. Fiberkabelen gir deg en rask og stabil internettforbindelse, og det gjør at du kan strømme innhold fra Allente strømmetjenester på en rekke ulike enheter, slik som en smart-TV, en datamaskin, en mobiltelefon eller et nettbrett.

Allente TV via fiber krever et TV-abonnement for å kunne benyttes. Det er ulike abonnementslengder og betalingsmåter å velge mellom, og du kan tilpasse abonnementet ditt etter dine behov og ønsker. Du kan også legge til enkeltkanaler på toppen av ditt abonnement, slik at du kan få tilgang til enda mer innhold.

 

allente TV via parabol

Allente TV via parabol er en måte å motta TV-signaler på, og det er en av de mest populære måtene å se TV på i Norge i dag. Allente er en TV-distributør i Norge som tilbyr TV via parabol, og med Allente TV via parabol får du tilgang til en rekke ulike TV-kanaler og innhold.

Med Allente TV via parabol mottar du TV-signaler gjennom en parabolantenne som er plassert på taket eller veggen din. Parabolantennen mottar signaler fra en satellitt, og disse signalene blir deretter sendt inn i huset ditt gjennom en kabel.

Allente TV via parabol krever et TV-abonnement for å kunne benyttes. Det er ulike abonnementslengder og betalingsmåter å velge mellom, og du kan tilpasse abonnementet ditt etter dine behov og ønsker. Du kan også legge til enkeltkanaler på toppen av ditt abonnement, slik at du kan få tilgang til enda mer innhold.

 

Allente norge

 

TV-pakke Basic

Enkelt, trygt og prisvennlig. Her ser du nyheter, underholdning og dokumentarer fra de vanligste norske
TV-kanalene som NRK, TV 2 og TV Norge.

TV-pakke Standard

Stort kanalutvalg kombinert med all streamingen du behøver – Viaplay Film & Serier er inkludert og du får TV 2 Play Film og serier med reklame i dette abonnementet. I tillegg til basiskanalene har vi også samlet det aller beste av dokumentarer, natur, fakta og barnekanaler.
– Viaplay Film & Serier, Paramount+ og TV 2 Play film og serier (med reklame) er inkludert.

TV-pakke Large

Familiefavoritten med en perfekt blanding av underholdning, sport og streaming! Her får du et bredt utvalg kanaler med mye å velge mellom – sport, fakta, nyheter, underholdning og massevis av barneinnhold.
– Viaplay Film & Serier, Paramount+ og TV 2 Play film og serier (med reklame) er inkludert.

TV-pakke Premium

Den komplette TV-pakken med premium sport, underholdning og streaming i verdensklasse. Her får du full tilgang til internasjonal sport, de nyeste filmene og de mest omtalte seriene.
– Viaplay Film & Serier, Paramount+ og TV 2 Play film og serier (med reklame) er inkludert.

 

I tillegg til våre TV-pakker tilbyr vi også en rekke tilleggspakker, med kanaler som V sport Golf og streamingtjenester som HBO MAX, C More og discovery+

 

Allente kanalpakker

Allente kanalpakker er en samling av TV-kanaler som du kan abonnere på gjennom Allente, en TV-distributør i Norge. Allente tilbyr ulike kanalpakker med ulike kanaler, slik at du kan velge den pakken som passer best for deg og dine behov.

Enkelte kanaler er inkludert i alle Allente kanalpakker, mens andre kanaler kun er tilgjengelige i spesifikke pakker. Dette gjør at du kan tilpasse kanalpakken din etter dine interesser og ønsker. Allente tilbyr også muligheten for å legge til enkeltkanaler på toppen av en kanalpakke, slik at du kan få tilgang til enda mer innhold.

Allente kanalpakker kan abonnere på gjennom et TV-abonnement, og du kan velge mellom ulike abonnementslengder og betalingsmåter. Med Allente kanalpakker kan du se TV på din TV-skjerm, men du kan også strømme innholdet på andre enheter, som en smart-TV, en datamaskin, en mobiltelefon eller et nettbrett, gjennom Allente sin app.

Allente kanalpakker tilbyr en rekke ulike TV-kanaler innenfor ulike sjangere, slik at du kan finne noe du liker uansett om du er interessert i sport, film, nyheter, underholdning eller noe annet. Allente kanalpakker gir deg muligheten til å se det du ønsker, når du vil, og til å tilpasse kanalpakken din etter dine behov og interesser.

 

Allente 1-boksen

Allente 1-boksen er en enhet som gir deg mulighet til å motta TV-signaler og strømme innhold på en smart-TV. Allente 1-boksen er produsert av Allente, en TV-distributør i Norge, og det er en av de mest populære måtene å se TV på i Norge i dag.

Allente 1-boksen mottar TV-signaler gjennom en parabolantenne eller en fiberoptisk kabel, avhengig av hvilken teknologi du har tilgjengelig. Signalene blir deretter sendt inn i Allente 1-boksen, som konverterer dem til et format som kan vises på en smart-TV.

Allente 1-boksen krever et TV-abonnement for å kunne benyttes. Det er ulike abonnementslengder og betalingsmåter å velge mellom, og du kan tilpasse abonnementet ditt etter dine behov og ønsker. Du kan også legge til enkeltkanaler på toppen av ditt abonnement, slik at du kan få tilgang til enda mer innhold.

Med Allente 1-boksen kan du se TV på en smart-TV, men du kan også strømme innhold fra Allente strømmetjenester på en rekke ulike enheter, slik som en datamaskin, en mobiltelefon eller et nettbrett. Allente 1-boksen tilbyr en rekke ulike TV-kanaler innenfor ulike sjangere, slik at du kan finne noe du liker uansett om du er interessert i sport, film, nyheter, underholdning eller noe annet. Allente 1-boksen gir deg muligheten til å se det du ønsker, når du vil, og til å tilpasse kanalpakken din etter dine behov og interesser.

 

Allente norge

 

Alle strømmetjenester