Prøv Bookbeat gratis med en prøveperiode – Tusenvis av lydbøker og podcaster tilgjengelig hos Bookbeat

Bookbeat – den enkle måten å lytte til lydbøker på

Bookbeat Norge
5
Prøveperiode
50 Dager
Språk
Norsk
Bindingstid
0 mnd.
Originalpris
79,-/mnd.
Lytt til lydbøker gratis
Opplev over 800 000 bøker
Ingen bindingstid
Velg
Lar deg lytte 20 timer i måneden - Betal kun for det du ser - Strøm direkte eller se offline - Nordens bredeste utvalg. Dette er en annonselink

 

BookBeat Norge

Bookbeat er en lydboktjeneste som tilbyr lydbøker og podcaster i Norge. Med Bookbeat kan du lytte til tusenvis av lydbøker og podcaster på smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen din.

Bookbeat tilbyr et stort utvalg av lydbøker, fra klassikere til nyutgivelser, og har noe for enhver smak. Du kan også lytte til populære podcaster, som f.eks. «Serial» og «S-Town», eller velge blant tusenvis av andre podcaster innen ulike sjangere.

Gratis prøveperiode

Bookbeat tilbyr en gratis prøveperiode, slik at du kan teste ut tjenesten før du bestemmer deg for om du vil abonnere. Etter prøveperioden koster Bookbeat 99 kroner per måned, og du kan avslutte abonnementet når som helst.

Bookbeat har en enkel og brukervennlig app, og du kan lytte til lydbøker og podcaster på alle enheter som har en nettleser. Du kan også laste ned lydbøker og podcaster for å lytte til dem offline.

Alt i alt er Bookbeat en populær lydboktjeneste i Norge, som tilbyr et stort utvalg av lydbøker og podcaster til en rimelig pris. Hvis du liker å lytte til lydbøker og podcaster, kan Bookbeat være verdt å sjekke ut.

 

BookBeat er en abonnementstjeneste for lydbøker og e-bøker

BookBeat har, med et av Europas ledende forlagshus Bonnier Books i ryggen, som oppdrag å skape markedets beste tjeneste for digitale bøker. Her finner du over femhundretusen lyd- og e-bøker.

BookBeat er en abonnementstjeneste for lydbøker og e-bøker. Du kan velge mellom tre forskjellige pakker og oppdage hva som passer deg best. Vår Basic-konto for 99 kr/mnd lar deg lytte opptil 20 timer i måneden. Med standardkontoen for 149 kr/mnd kan du lytte opptil 100 timer per måned, og med premiumkontoen for 99 kr/mnd får du ubegrenset lytting og lesing.

Med et BookBeat-abonnement får du tilgang til mer enn hundretusenvis av bøker. Romaner, krim, biografier, sakprosa, personlig utvikling, barnebøker, klassikere og mye mer. Her er det noe for alle! Du kan bestemme om du vil strømme bøkene eller laste dem ned for å lytte uten nett. Å lytte offline er perfekt når du reiser og ikke har tilgang til mobildata eller Wi-Fi. BookBeat støtter også Apple Carplay og Apple Watch.

 

BookBeat-appen

Last ned BookBeat-appen til din mobil eller nettbrett og begynn å lytte. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Brukere i App Store og Google Play har gitt BookBeat den høyeste gjennomsnittlige vurderingen av Sveriges mest populære lydboktjenester.

Over 500 000 bøker, velg og vrak blant alle våre lydbøker og e-bøker. Hos oss finner du bøker på norsk, engelsk og et flertall andre språk.

Ingen bindingstid, så kjenner du at BookBeat ikke passer for deg? Ingen problem, du kan når som helst avslutte ditt abonnement.

BookBeat er kompatibel med Apple Watch, Chromecast, Android og Apple CarPlay.

Bookbeat Norge

Hør lydbok gratis hos Bookbeat

Bookbeat tilbyr en rekke muligheter for deg som vil høre lydbok gratis.

Først og fremst tilbyr Bookbeat en gratis prøveperiode, der du kan laste ned og lytte til en rekke lydbøker gratis i en begrenset periode. Dette kan være en fin mulighet for deg som vil teste ut tjenesten og se om den passer for deg.

En annen mulighet for å høre lydbok gratis hos Bookbeat, er å sjekke ut deres «Gratis lydbøker»-seksjon. Her finner du en rekke lydbøker som du kan laste ned og lytte til gratis. Utvalget av lydbøker i denne seksjonen kan variere, så det kan lønne seg å sjekke innom regelmessig for å se om det er noen nye lydbøker som er blitt lagt til.

Til slutt kan du også låne lydbøker gratis på biblioteket, og lytte til dem via Bookbeat. Mange biblioteker tilbyr lån av lydbøker, enten på CD-form eller som digitale lydfiler som kan lastes ned. Du kan sjekke bibliotekets hjemmeside for å se hvilke lydbøker som er tilgjengelige for lån, og deretter lytte til dem via Bookbeat.

 

Hvordan avslutter jeg Bookbeat?

Det er enkelt å avslutte Bookbeat abonnementet ditt. Det finnes to måter å gjøre det på, avhengig av hvordan du har abonnementet ditt.

Hvis du har abonnementet ditt via App Store eller Google Play, kan du avslutte det ved å følge disse trinnene:

  1. Åpne App Store eller Google Play på smarttelefonen eller nettbrettet ditt.
  2. Gå til «Konto»-seksjonen.
  3. Velg «Abonnementer».
  4. Finn Bookbeat-abonnementet ditt og velg «Avslutt abonnement».
  5. Bekreft avslutningen av abonnementet.

 

Hvis du har abonnementet ditt via Bookbeat sitt nettsted, kan du avslutte det ved å følge disse trinnene:

  1. Gå til Bookbeat sitt nettsted.
  2. Logg inn på kontoen din.
  3. Gå til «Min konto»-seksjonen.
  4. Velg «Abonnement» og deretter «Avslutt abonnement».
  5. Bekreft avslutningen av abonnementet.

Det er viktig å huske at avslutning av abonnementet ditt vil være effektivt etter utløpet av den gjeldende abonnementsperioden.

 

Bookbeat kundeservice

Bookbeat tilbyr god kundeservice for sine abonnenter i Norge.

Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål, kan du kontakte Bookbeat via deres hjemmeside. Du kan fylle ut et kontaktskjema, eller du kan søke etter svar på spørsmålene dine i deres brukerstøtteavdeling.

Bookbeat har også en aktiv Facebook-side, hvor du kan stille spørsmål eller få svar på eventuelle problemer du måtte ha.

En annen mulighet for å få hjelp fra Bookbeat, er å ringe deres kundeservicetelefon. Du finner telefonnummeret på deres hjemmeside eller app. Bookbeat har åpent mandag til fredag fra kl. 09:00 til 17:00, og du kan få hjelp med alt fra tekniske problemer til spørsmål om abonnementet ditt.

Alt i alt er Bookbeat en lydboktjeneste som tilbyr god kundeservice for sine abonnenter. Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål, er det mange muligheter for å få svar på dine spørsmål.

 

FAQ – Spørsmål og svar

Hva er Bookbeat?

Bookbeat er en lydboktjeneste som tilbyr lydbøker og podcaster i Norge.

Hvordan fungerer Bookbeat?

Du kan lytte til lydbøker og podcaster på smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen din med Bookbeat. Tjenesten tilbyr en enkel og brukervennlig app, og du kan laste ned lydbøker og podcaster for å lytte til dem offline.

Hva koster Bookbeat?

Bookbeat tilbyr en gratis prøveperiode, etterfulgt av et månedlig abonnement på 99 kroner. Du kan avslutte abonnementet når som helst.

 

Gratis Lydbøker