Elkompis – strøm til lave priser fra en bærekraftig leverandør. – Elkompis tilbyr konkurransedyktige priser på strøm

 

elkompis

 

Elkompis 2024 – en norsk strømleverandør med fokus på bærekraft

Elkompis er en norsk strømleverandør som tilbyr fornybar energi til sine kunder. Bedriften ble etablert i 2018 og har som mål å bidra til en mer bærekraftig energi- og klimaløsning i Norge.

Elkompis har et stort fokus på å bruke fornybare energikilder som sol- og vindenergi. De har inngått avtaler med flere vindparker i Norge, og har også investert i solpaneler for å produsere egen fornybar energi.

Som kunde hos Elkompis kan du velge mellom ulike strømavtaler, alt etter ditt behov. Du kan for eksempel velge en avtale som bare omfatter strøm, eller en avtale som også inkluderer varme og fjernvarme.

I tillegg til å tilby konkurransedyktige priser, har Elkompis også en rekke fordeler for sine kunder. Du kan for eksempel få gratis installasjon av solpaneler, eller få rabatt på elbil-lading hvis du velger en avtale som omfatter dette.

Elkompis har også en god kundeservice, og de har dyktige medarbeidere som alltid er klare til å hjelpe deg med spørsmål eller problemer.

Alt i alt er Elkompis en strømleverandør som tilbyr fornybar energi til konkurransedyktige priser, med fokus på bærekraft og god kundeservice.

Her er noen generelle tips for å få mest mulig ut av strømavtalen din med Elkompis:

 

  1. Velg en strømavtale som passer ditt behov hos Elkompis
  2. Installer solpaneler hos Elkompis og få gratis installasjon
  3. Lade elbilen hos Elkompis og få rabatt
  4. Ta kontakt med Elkompis kundeservice hvis du har spørsmål eller problemer
  5. Benytt deg av Elkompis informasjonstjenester for å spare strøm
  6. Velg en strømavtale som omfatter fornybar energi fra Elkompis
  7. Sammenlign priser hos Elkompis med andre strømleverandører
  8. Velg Elkompis for å bidra til en mer bærekraftig energi- og klimaløsning
  9. Benytt deg av Elkompis Spotpris for å handle strøm til lavere priser enn det som er fastsatt av myndighetene
  10. Bli kunde hos Elkompis og få en strømleverandør som bryr seg om deg og klimaet.

 

Elkompis Spotpris – lave strømpriser og fordeler.

Elkompis Spotpris er en strømavtale som tilbys av Elkompis. Med denne avtalen kan du handle strøm til en lavere pris enn det som er fastsatt av myndighetene.

Elkompis Spotpris fungerer slik at du følger strømprisen på markedet, og du kan derfor få en lavere pris enn det som er fastsatt av myndighetene. Dette gir deg som kunde muligheten til å spare penger på strømregningen din.

Som kunde hos Elkompis kan du velge om du vil ha en fast strømpris, eller om du vil benytte deg av Elkompis Spotpris. Hvis du velger Elkompis Spotpris vil du få en oppdatert oversikt over strømprisene på markedet, slik at du kan gjøre en informert beslutning om når du skal handle strøm.

I tillegg til å tilby en lavere strømpris enn det som er fastsatt av myndighetene, har Elkompis Spotpris også en rekke andre fordeler. Du kan for eksempel få gratis installasjon av solpaneler, eller få rabatt på elbil-lading hvis du velger en avtale som omfatter dette.

elkompis

Elkompis har en god kundeservice

Elkompis kundeservice er en avdeling hos Elkompis som er tilgjengelig for å hjelpe kunder med spørsmål og problemer. Bedriften har som mål å gi kundene den beste servicen mulig, og har derfor satt opp en rekke forskjellige kanaler for å kunne nås på.

Du kan for eksempel ta kontakt med Elkompis kundeservice på telefon, e-post eller via deres nettside. De har også en kundeservice-chat som er tilgjengelig på nettsiden, der du kan få svar på spørsmål og få hjelp med det du måtte trenge.

Elkompis kundeservice har dyktige medarbeidere som er klare til å hjelpe deg med alt fra å endre strømavtalen din, til å håndtere problemer med strømleveringen. De tar seg god tid til å lytte til kundene sine, og sørger for at du får den hjelpen du trenger.

I tillegg til å være tilgjengelige for å hjelpe deg med dine behov, har Elkompis kundeservice også en rekke informasjonstjenester som du kan benytte deg av. Du kan for eksempel lese om hvordan du kan spare strøm, eller få tips om hvordan du kan redusere klimafotavtrykket ditt.

 

Andre tilbud:

 

FAQ – Spørsmål og svar

Hvilke strømavtaler tilbyr Elkompis?

Elkompis tilbyr både fastpris- og spotprisavtaler, samt avtaler for deg som vil ha strøm fra fornybare kilder.

Hva er forskjellen på fastpris- og spotprisavtaler hos Elkompis?

Fastprisavtaler hos Elkompis gir deg en fast pris på strømmen i en gitt periode, mens spotprisavtaler gir deg strøm til den lavest mulige prisen på det aktuelle tidspunktet.

Er det mulig å få strøm fra fornybare kilder hos Elkompis?

Ja, Elkompis tilbyr avtaler med strøm fra fornybare kilder.

 

 

Finn billigste strømavtale