Ishavskraft gir deg muligheten til å handle strøm til lavere priser – Velg mellom ulike strømavtaler hos Ishavskraft

ishavskraft

Les mer

Annonse

Ishavskraft strøm

Ishavskraft strøm er en strømleverandør som tilbyr fornybar energi til sine kunder. Bedriften ble etablert i 1992, og har siden da jobbet med å produsere fornybar energi fra vannkraft.

Ishavskraft strøm har en rekke vannkraftverk i Norge, og de har også investert i andre fornybare energikilder som sol- og vindenergi. De har som mål å produsere 100% fornybar energi, og å bidra til en mer bærekraftig energi- og klimaløsning i Norge.

Som kunde hos Is Havkraft strøm kan du velge mellom ulike strømavtaler, alt etter ditt behov. Du kan for eksempel velge en avtale som bare omfatter strøm, eller en avtale som også inkluderer varme og fjernvarme.

I tillegg til å tilby fornybar energi til konkurransedyktige priser, har Is Havkraft strøm også en rekke fordeler for sine kunder. Du kan for eksempel få gratis installasjon av solpaneler, eller få rabatt på elbil-lading hvis du velger en avtale som omfatter dette.

Ishavskraft strøm har også en god kundeservice, og de har dyktige medarbeidere som alltid er klare til å hjelpe deg med spørsmål eller problemer.

Alt i alt er Is Havkraft strøm en strømleverandør som tilbyr fornybar energi fra vannkraft til konkurransedyktige priser, med fokus på bærekraft og god kundeservice.

 

Ishavskraft fastpris

Ishavskraft Fastpris er en strømavtale som tilbys av Is Havkraft strøm. Med denne avtalen kan du sikre deg en fast strømpris i en periode på opptil tre år.

En av fordelene med Is Havkraft Fastpris er at du kan unngå prissvingninger på strømmarkedet. Med en fast strømpris vil du alltid vite hva du skal betale for strømmen din, og du kan derfor planlegge økonomien din på en enklere måte.

Som kunde hos Is Havkraft kan du velge om du vil ha en fast strømpris, eller om du vil benytte deg av Is Havkraft Spotpris. Hvis du velger Is Havkraft Fastpris vil du få en fast strømpris i en periode på opptil tre år, og du vil derfor vite hva du skal betale for strømmen din i hele avtalep perioden.

I tillegg til å sikre deg en fast strømpris, har Is Havkraft Fastpris også en rekke andre fordeler. Du kan for eksempel få gratis installasjon av solpaneler, eller få rabatt på elbil-lading hvis du velger en avtale som omfatter dette.

 

Ishavskraft spotpris

Ishavskraft Spotpris fungerer slik at du følger strømprisen på markedet, og du kan derfor få en lavere pris enn det som er fastsatt av myndighetene. Dette gir deg som kunde muligheten til å spare penger på strømregningen din.

Som kunde hos Is Havkraft kan du velge om du vil ha en fast strømpris, eller om du vil benytte deg av Is Havkraft Spotpris. Hvis du velger Is Havkraft Spotpris vil du få en oppdatert oversikt over strømprisene på markedet, slik at du kan gjøre en informert beslutning om når du skal handle strøm.

 

Her er noen generelle tips for å få mest mulig ut av strømavtalen din med Ishavskraft:

  1. Velg en strømavtale som passer ditt behov hos IsHavskraft
  2. Installer solpaneler hos IsHavskraft og få gratis installasjon
  3. Lade elbilen hos Is Havkraft og få rabatt
  4. Ta kontakt med IsHavskraft kundeservice hvis du har spørsmål eller problemer
  5. Benytt deg av IsHavskraft informasjonstjenester for å spare strøm
  6. Velg en strømavtale som omfatter fornybar energi fra IsHavskraft
  7. Sammenlign priser hos IsHavskraft med andre strømleverandører
  8. Velg IsHavskraft for å bidra til en mer bærekraftig energi- og klimaløsning
  9. Benytt deg av Is Havkraft Spotpris for å handle strøm til lavere priser enn det som er fastsatt av myndighetene
  10. Bli kunde hos Is Havkraft og få en strømleverandør som bryr seg om deg og klimaet.

 

Ishavskraft elbil lader

Ishavskraft Elbil Lader er en ladeinfrastruktur som tilbys av Is Havkraft strøm. Bedriften tilbyr ladebokser for elbil i flere byer i Norge, og har som mål å bidra til å øke tilgjengeligheten av ladeinfrastruktur i landet.

Som kunde hos Is Havkraft kan du benytte deg av Is Havkraft Elbil Lader til en redusert pris. Bedriften gir rabatt på lading av elbil for kunder som har en avtale som omfatter dette.

Ishavskraft Elbil Lader har ladebokser som er enkle å bruke, og som kan lade elbilen din raskt og effektivt. Boksen har en klar skjerm som viser ladingens fremgang, og som gir deg informasjon om hvor mye strøm som er levert til bilen.

I tillegg til å tilby rabatterte ladepriser, har Is Havkraft også en rekke andre fordeler for elbil-eiere. Du kan for eksempel få gratis installasjon av solpaneler, eller få rabatt på strømavtalen din hvis du velger en avtale som omfatter dette.

 

Ishavskraft kundeservice

Ishavskraft kundeservice er en avdeling hos Is Havkraft strøm som er tilgjengelig for å hjelpe kunder med spørsmål og problemer. Bedriften har som mål å gi kundene den beste servicen mulig, og har derfor satt opp en rekke forskjellige kanaler for å kunne nås på.

Du kan for eksempel ta kontakt med Is Havkraft kundeservice på telefon, e-post eller via deres nettside. De har også en kundeservice-chat som er tilgjengelig på nettsiden, der du kan få svar på spørsmål og få hjelp med det du måtte trenge.

Ishavskraft kundeservice har dyktige medarbeidere som er klare til å hjelpe deg med alt fra å endre strømavtalen din, til å håndtere problemer med strømleveringen. De tar seg god tid til å lytte til kundene sine, og sørger for at du får den hjelpen du trenger.

 

Andre tilbud:

 

FAQ – Spørsmål og svar

Hvordan kan jeg kontakte IsHavskraft's kundeservice?

Du kan kontakte IsHavskraft's kundeservice på telefon, e-post eller via selskapets nettside. Kontaktinformasjon finner du på selskapets nettside.

Hvordan kan jeg sammenligne priser hos IsHavskraft?

Du kan sammenligne priser hos IsHavskraft ved å logge inn på selskapets nettside og sammenligne de ulike strømavtalene som tilbys. Du kan også kontakte IsHavskraft's kundeservice for å få mer informasjon om de aktuelle strømprisene.

Hva er en spotprisavtale hos IsHavskraft?

En spotprisavtale hos IsHavskraft er en strømavtale der strømprisen varierer etter tilgjengelighet på det korte markedet. Dette betyr at strømprisen kan endre seg fra dag til dag, avhengig av ulike faktorer som tilbud og etterspørsel.

 

Finn billigste strømavtale