Kraftriket – den billigste strømleverandøren i Norge med strøm fra fornybare kilder!

Strøm fra Kraftriket – en strømleverandør som tar miljøhensyn og gir deg fleksibilitet med fastpris- og spotprisavtaler!

Kraftriket

 

Kraftriket er en strømleverandør i Norge 2024

Kraftriket er en strømleverandør i Norge som tilbyr konkurransedyktige priser på strøm for sine kunder. De har både fastprisavtaler og spotprisavtaler, slik at du kan velge den avtalen som passer best for ditt strømforbruk og dine økonomiske behov.

Kraftriket har som mål å være den billigste strømleverandøren i Norge, og de jobber kontinuerlig med å finne måter å redusere kostnadene sine på. Dette gjør at de kan tilby strøm til lave priser, samtidig som de produserer strøm fra fornybare kilder. De har også satt som mål å være en strømleverandør som tar miljøet på alvor, og de jobber derfor aktivt med å redusere sin egen CO2-utslipp.

 

Kraftriket også en rekke fordeler for sine kunder.

I tillegg til lave priser, tilbyr Kraftriket også en rekke fordeler for sine kunder. De har for eksempel en god kundeservice med dyktige medarbeidere som kan hjelpe deg med spørsmål og problemer. De har også en rekke samarbeidspartnere, som gir sine kunder rabatter og tilbud på ulike produkter og tjenester.

Alt i alt tilbyr Kraftriket lave priser på strøm, samtidig som de produserer strøm fra fornybare kilder og tar miljøhensyn. Hvis du er på utkikk etter en ny strømavtale, kan det derfor være verdt å vurdere om Kraftriket passer for ditt strømforbruk.

 

Kraftriket strømavtaler

Fastprisavtalene hos Kraftriket gir deg en fast pris på strømmen i en gitt periode, slik at du kan planlegge strømforbruket ditt og ha kontroll på strømregningen. Spotprisavtalene gir deg strøm til den lavest mulige prisen på det aktuelle tidspunktet, men kan være litt mer uforutsigbare siden prisen kan variere fra dag til dag.

Det kan derfor være lurt å se på både fastprisavtaler og spotprisavtaler, og vurdere hva som passer best for ditt forbruk og dine økonomiske behov.

 

Kraftriket bindingstid

Kraftriket bindingstid er en periode hvor du forplikter deg til å ha strømavtalen din hos Kraftriket. Bindingstiden varierer fra avtale til avtale, men det er vanligvis mellom 12 og 24 måneder.

Hvis du velger en strømavtale med bindingstid hos Kraftriket, forplikter du deg til å ha avtalen i denne perioden, med unntak av i visse situasjoner som for eksempel boligsalg eller flytting til et område der Kraftriket ikke tilbyr strøm. I slike tilfeller kan du si opp avtalen uten å måtte betale et oppsigelsesgebyr.

Det kan være lurt å vurdere bindingstiden nøye når du velger strømavtale, da dette kan påvirke prisen på strømmen din. Strømavtaler med lenger bindingstid kan ofte ha lavere pris, men det kan også være litt mer uforutsigbart siden du forplikter deg til å ha avtalen i en lenger periode. Strømavtaler uten bindingstid kan derimot være litt dyrere, men gir deg mer fleksibilitet siden du kan si opp avtalen når du ønsker.

 

Kraftriket erfaringer og omtaler

Kraftriket erfaringer og omtaler er generelt positive, med mange kunder som er fornøyde med strømprisene og den gode kundeservicen hos selskapet. Kraftriket har som mål å være den billigste strømleverandøren i Norge, og de jobber kontinuerlig med å redusere kostnadene sine slik at de kan tilby lave priser på strøm.

I tillegg til lave priser, har Kraftriket også fått positive omtaler for sin produksjon av strøm fra fornybare kilder og sitt fokus på å redusere sin egen CO2-utslipp. Dette viser at selskapet tar miljøhensyn på alvor, noe som kan være viktig for mange kunder.

Når det gjelder kundeservice, har Kraftriket også fått positive omtaler for sine dyktige medarbeidere som kan hjelpe deg med spørsmål og problemer. Selskapet har også en rekke samarbeidspartnere som gir sine kunder rabatter og tilbud på ulike produkter og tjenester.

 

Kraftriket

 

Kraftriket – Din Energi, Din Kraft

Opplev forskjellen med Kraftriket – der lokal energi møter globale muligheter

Bli en del av Kraftriket, hvor lokal energi smelter sammen med globale muligheter. Velg en strømleverandør som forstår dine behov og tilbyr en skreddersydd energiløsning.

 

Kraftriket: Lokalstrøm som gjør en forskjell

Lokalstrøm Spotprisavtale: Følg med på Nord Pool’s timepris og spar penger mens du støtter ditt lokalsamfunn.

 

Bidra til idretten med Idrettsstrøm Spot

Idrettsstrøm Spotprisavtale: Støtt lokale idrettslag med hver kilowattime du bruker. La din energibruk bidra til lokalsporten!

 

Hyttestrøm: Ta kontroll over hyttekostnadene

Hyttestrøm Spotprisavtale: Perfekt for deg som ønsker en bekymringsfri strømløsning for ditt andre hjem. Kraftriket har en løsning som passer alle dine behov.

 

Teknologien som Forbedrer Hverdagen

Med vår intuitive app, får du full oversikt over dine strømavtaler, kostnader, og forbruk, alt på ett sted.

 

Energiløsninger for en bærekraftig fremtid

Enten du trenger en varmepumpe eller en elbillader, tilbyr Kraftriket moderne, miljøvennlige alternativer som passer ditt liv.

 

Enestående Kundeservice

Vår dedikerte kundeservice er alltid klar til å hjelpe deg med dine energibehov. Kraftriket står for service i verdensklasse.

 

Kraftriket Fondet – Invester i Lokalsamfunnet

Kraftriket Fondet: Vi deler ut midler til lokale helter. Søk om støtte før 1. mai og realiser ditt prosjekt med Kraftriket.

 

Verving som lønner seg

Verv en lokalvenn: Inviter venner til Kraftriket og bli belønnet. Du og din venn får 500 kroner hver – det er vennskap som lønner seg.

 

Innovasjon for Hjemmet

Hjemmelading: Invester i en av markedets ledende hjemmeladere. Sikker og pålitelig lading med rentefri betaling over strømregningen.

Varmepumper: Effektivitet møter økonomi. Få en toppmoderne varmepumpe og betal enkelt og rentefritt gjennom strømregningen din.

 

Bli en del av Kraftriket i dag

Oppdag energiløsninger som passer din livsstil, ditt hjem og din økonomi. Kraftriket er mer enn en strømleverandør – det er en partner i ditt energieventyr. Ta steget inn i en verden av energi som gir tilbake til samfunnet. Velkommen til Kraftriket, hvor din kraft teller.

 

Andre tilbud:

 

FAQ – Spørsmål og svar

Hva er Kraftriket's mål som strømleverandør?

Kraftriket har som mål å være den billigste strømleverandøren i Norge.

Hvilke strømavtaler tilbyr Kraftriket?

Kraftriket tilbyr både fastpris- og spotprisavtaler.

Hva gjør Kraftriket for å bidra til et mer bærekraftig samfunn?

Kraftriket produserer strøm fra fornybare kilder og jobber aktivt med å redusere sin egen CO2-utslipp.

Hva kan jeg forvente av kundeservice hos Kraftriket?

Kraftriket tilbyr en god kundeservice med dyktige medarbeidere som kan hjelpe deg med spørsmål og problemer.

Hva får jeg som Kraftriket-kunde utover strøm?

Som Kraftriket-kunde får du mulighet til å benytte deg av rabatter og tilbud hos samarbeidspartnere.

 

Finn billigste strømavtale