LOS strømleverandør tilbyr fornybar energi til konkurransedyktige priser – Spar penger med LOS strømleverandør

los - Strømpriser

 

LOS strømleverandør 2024

LOS strømleverandør er en norsk strømleverandør som tilbyr fornybar energi til sine kunder. Bedriften ble etablert i 2020 og har som mål å bidra til en mer bærekraftig energi- og klimaløsning i Norge.

LOS strømleverandør har et stort fokus på å bruke fornybare energikilder som sol- og vindenergi. De har inngått avtaler med flere vindparker i Norge, og har også investert i solpaneler for å produsere egen fornybar energi.

Som kunde hos LOS strømleverandør kan du velge mellom ulike strømavtaler, alt etter ditt behov. Du kan for eksempel velge en avtale som bare omfatter strøm, eller en avtale som også inkluderer varme og fjernvarme.

I tillegg til å tilby konkurransedyktige priser, har LOS strømleverandør også en rekke fordeler for sine kunder. Du kan for eksempel få gratis installasjon av solpaneler, eller få rabatt på elbil-lading hvis du velger en avtale som omfatter dette.

LOS strømleverandør har også en god kundeservice, og de har dyktige medarbeidere som alltid er klare til å hjelpe deg med spørsmål eller problemer.

Alt i alt er LOS strømleverandør en strømleverandør som tilbyr fornybar energi til konkurransedyktige priser, med fokus på bærekraft og god kundeservice.

 

LOS er landets tredje største strømleverandør

LOS er landets tredje største strømleverandør, og leverer strøm og energirelaterte produkter og tjenester til privatkunder over hele Norge. LOS ønsker å gjøre det enkelt for kundene å ta gode valg i en grønn energihverdag.

I 2019 ble vi kåret til strømleverandøren med de mest tilfredse og lojale kundene i den nasjonale målingen EPSI 2019. Våre hyggelige kunderådgivere hjelper deg gjerne, i mange år har vi vært i toppen av uavhengige nasjonale målinger av kundeservice og kundetilfredshet.

LOS setter bærekraft og ansvarlighet høyt – og er opptatt av å gi tilbake til samfunnet. Vi er sertifisert Miljøfyrtårn og en klimanøytral bedrift. Vi tilbyr 100 % fornybar energi fra vannkraft til våre kunder, og kjøper oppinnelsesgarantier fra vannkraftproduksjon på Agder.

Vi hjelper kundene med å ta gode valg – og har løsninger for solstrøm og hjemmelading. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye produkter og løsninger tilpasset kundens behov.

LOS er et selskap i Agder Energi, som er en av Norges største produsenter av fornybar energi fra vannkraft.

 

LOS Spotpris

LOS Spotpris er en strømavtale som tilbys av LOS strømleverandør. Med denne avtalen kan du handle strøm til en lavere pris enn det som er fastsatt av myndighetene.

LOS Spotpris fungerer slik at du følger strømprisen på markedet, og du kan derfor få en lavere pris enn det som er fastsatt av myndighetene. Dette gir deg som kunde muligheten til å spare penger på strømregningen din.

Som kunde hos LOS strømleverandør kan du velge om du vil ha en fast strømpris, eller om du vil benytte deg av LOS Spotpris. Hvis du velger LOS Spotpris vil du få en oppdatert oversikt over strømprisene på markedet, slik at du kan gjøre en informert beslutning om når du skal handle strøm.

I tillegg til å tilby en lavere strømpris enn det som er fastsatt av myndighetene, har LOS Spotpris også en rekke andre fordeler. Du kan for eksempel få gratis installasjon av solpaneler, eller få rabatt på elbil-lading hvis du velger en avtale som omfatter dette.

Alt i alt er LOS Spotpris en fleksibel og kostnadseffektiv strømavtale som gir deg som kunde muligheten til å handle strøm til lavere priser enn det som er fastsatt av myndighetene.

 

LOS Digitalspot

LOS Digitalspot er en strømavtale som tilbys av LOS strømleverandør. Med denne avtalen kan du handle strøm til en lavere pris enn det som er fastsatt av myndighetene, og du kan gjøre dette enkelt og bekvemt via en app på din mobiltelefon.

LOS Digitalspot fungerer slik at du kan følge strømprisen på markedet via appen, og du kan derfor gjøre en informert beslutning om når du skal handle strøm. Appen gir deg også en oversikt over forbruket ditt, slik at du kan se hvordan du kan spare strøm og penger.

Som kunde hos LOS strømleverandør kan du velge om du vil ha en fast strømpris, eller om du vil benytte deg av LOS Digitalspot. Hvis du velger LOS Digitalspot vil du få tilgang til appen som gir deg en oppdatert oversikt over strømprisene på markedet, samt en oversikt over ditt eget strømforbruk.

I tillegg til å tilby en lavere strømpris enn det som er fastsatt av myndighetene, har LOS Digitalspot også en rekke andre fordeler. Du kan for eksempel få gratis installasjon av solpaneler, eller få rabatt på elbil-lading hvis du velger en avtale som omfatter dette.

Alt i alt er LOS Digitalspot en enkel og bekvem strømavtale som gir deg som kunde muligheten til å handle strøm til lavere priser enn det som er fastsatt av myndighetene, via en app på din mobiltelefon.

 

Andre tilbud:

 

LOS kundeservice

LOS kundeservice er en avdeling hos LOS strømleverandør som er tilgjengelig for å hjelpe kunder med spørsmål og problemer. Bedriften har som mål å gi kundene den beste servicen mulig, og har derfor satt opp en rekke forskjellige kanaler for å kunne nås på.

Du kan for eksempel ta kontakt med LOS kundeservice på telefon, e-post eller via deres nettside. De har også en kundeservice-chat som er tilgjengelig på nettsiden, der du kan få svar på spørsmål og få hjelp med det du måtte trenge.

LOS kundeservice har dyktige medarbeidere som er klare til å hjelpe deg med alt fra å endre strømavtalen din, til å håndtere problemer med strømleveringen. De tar seg god tid til å lytte til kundene sine, og sørger for at du får den hjelpen du trenger.

I tillegg til å være tilgjengelige for å hjelpe deg med dine behov, har LOS kundeservice også en rekke informasjonstjenester som du kan benytte deg av. Du kan for eksempel lese om hvordan du kan spare strøm, eller få tips om hvordan du kan redusere klimafotavtrykket ditt.

Alt i alt er LOS kundeservice en avdeling hos LOS strømleverandør som sørger for at kundene får den hjelpen de trenger, og som tilbyr en rekke informative tjenester for å gjøre hverdagen enklere for kundene.

 

Finn billigste strømavtale