TrøndelagKraft – strøm til lave priser

TrøndelagKraft – strømleverandøren med de beste prisalternativene for deg som har lite eller mye strømforbruk!

 

Les mer

Annonse

Trøndelagkraft strømleverandør

Trøndelagkraft strømleverandør 2024

Trøndelagkraft er en strømleverandør som tilbyr strøm til konkurransedyktige priser for sine kunder i Trøndelag. Selskapet har som mål å være den beste strømleverandøren i regionen, og de jobber aktivt med å tilby kvalitetssikret strøm til lave priser.

Trøndelagkraft produserer strøm fra fornybare kilder, slik som vannkraft, solenergi og vindenergi. De har også satt som mål å bidra til et mer bærekraftig samfunn, og jobber derfor aktivt med å redusere sin egen CO2-utslipp.

I tillegg til å tilby lave priser på strøm, tilbyr Trøndelagkraft også en rekke fordeler for sine kunder. De har for eksempel en god kundeservice med dyktige medarbeidere som kan hjelpe deg med spørsmål og problemer. De tilbyr også samarbeidspartnere som gir sine kunder rabatter og tilbud på ulike produkter og tjenester.

Alt i alt tilbyr Trøndelagkraft lave priser på kvalitetssikret strøm fra fornybare kilder, samtidig som de bidrar til et mer bærekraftig samfunn. Hvis du bor i Trøndelag og er på utkikk etter en ny strømavtale, kan det derfor være verdt å vurdere om Trøndelagkraft passer for ditt strømforbruk.

 

TrøndelagKraft tilbyr 6 strømavtaler

TrøndelagKraft tilbyr sine kunder 6 ulike strømavtaler, slik at du kan velge den avtalen som passer best for ditt strømforbruk og dine økonomiske behov. De har både fastprisavtaler og spotprisavtaler, samt ulike alternativer for deg som vil ha strøm fra fornybare kilder.

Fastprisavtalene hos TrøndelagKraft gir deg en fast pris på strømmen i en gitt periode, slik at du kan planlegge strømforbruket ditt og ha kontroll på strømregningen. Spotprisavtalene gir deg strøm til den lavest mulige prisen på det aktuelle tidspunktet, men kan være litt mer uforutsigbare siden prisen kan variere fra dag til dag. Det kan derfor være lurt å se på både fastprisavtaler og spotprisavtaler, og vurdere hva som passer best for ditt forbruk og dine økonomiske behov.

TrøndelagKraft tilbyr også strømavtaler med 100% fornybar strøm, slik at du kan velge å kun få strøm fra fornybare kilder. De har også avtaler med lavere priser for deg som har lite strømforbruk, samt avtaler med litt høyere priser for deg som har mer strømforbruk.

Alt i alt gir TrøndelagKraft sine kunder mange valgmuligheter når det gjelder strømavtaler, slik at du kan velge den avtalen som passer best for ditt strømforbruk og dine økonomiske behov.

 

Trøndelagkraft strømleverandør

 

TrøndelagKraft tilbyr sine kunder følgende 6 strømavtaler:

  1. Fastprisavtale – en avtale hvor du betaler en fast pris på strømmen i en gitt periode.
  2. Spotprisavtale – en avtale hvor du betaler den lavest mulige prisen på strømmen på det aktuelle tidspunktet.
  3. 100% fornybar strøm – en avtale hvor du får strøm fra 100% fornybare kilder.
  4. Lavprisavtale – en avtale med lavere priser for deg som har lite strømforbruk.
  5. Standardavtale – en avtale med gjennomsnittlige priser for deg som har et normalt strømforbruk.
  6. Høyprisavtale – en avtale med høyere priser for deg som har mer strømforbruk.

TrøndelagKraft tilbyr altså både fastpris- og spotprisavtaler, samt avtaler for deg som vil ha strøm fra fornybare kilder. De tilbyr også ulike prisalternativer for deg som har lite eller mye strømforbruk. Dette gir sine kunder mange valgmuligheter, slik at de kan velge den avtalen som passer best for sitt strømforbruk og sine økonomiske behov.

 

Andre tilbud: 

 

Solenergi på Taket: Din Veiviser til Ren Energi

Solceller – Ta kontroll over din energiproduksjon

Har du noen gang tenkt på å produsere din egen strøm? Utforsk vårt innovative solkart og finn ut nøyaktig hva som kreves for å installere solcellepanel på ditt tak. Vår ekspertise baner veien for din energiuavhengighet.

 

Fremtiden er lys med TrøndelagKraft

Strømavtaler: Skreddersydde avtaler som matcher din livsstil og ditt energiforbruk.

Kundeservice: Tilgjengelig hjelp når du trenger det – for en strømlinjeformet opplevelse.

Strømpriser: Konkurransedyktige priser som reflekterer vårt engasjement for bærekraft.

App: Teknologi i håndflaten for total kontroll over ditt strømforbruk.

 

TOBB Medlemsfordeler – Fordi du fortjener mer

I samarbeid med TOBB, tilbyr vi eksklusive fordeler ikke bare til medlemmer, men også til styremedlemmer og beboere i TOBB-tilknyttede boligselskaper. Nyt førsteklasses betingelser på strøm og tilleggsgoder som rimelige mobilabonnementer for hele familien.

 

Ta Pulsen på Strømforbruket Ditt

Oppdag en ny måte å måle ditt strømforbruk. Vår smarte pulsmåler synkroniseres med TrøndelagKraft-appen, slik at du alltid vet hvor mye energi du bruker.

 

Smart Lading for Elektriske Kjøretøy

Elektriske biler og hybrider fortjener den smarteste ladingen. Med vår app har du oversikten du trenger for å lade når strømmen er billigst, og vi støtter et bredt spekter av bilmerker.

 

Ekstra Rimelige Mobilabonnementer

Som en verdifull kunde hos TrøndelagKraft, får du tilgang til fordelaktige mobilabonnementer. Nyt Data Rollover og fri bruk i hele EU/EØS.

 

Din Portefølje av Kundefordeler

Det stopper ikke der – som vår kunde, vil du ha et vell av lokale rabatter og tilbud hver måned. Din tilfredshet er vår prioritet, og vi sikrer at fordelene bare blir bedre.

Velkommen til en verden av ren energi med TrøndelagKraft. Installer solceller på taket ditt, og bli med på bevegelsen mot en mer bærekraftig og energiuavhengig fremtid. Din energi, din kraft – Kraftriket.

 

FAQ – Spørsmål og svar

Hvilke strømavtaler tilbyr TrøndelagKraft?

TrøndelagKraft tilbyr både fastpris- og spotprisavtaler, samt avtaler for deg som vil ha strøm fra fornybare kilder.

Er strømmen fra TrøndelagKraft produksjon fra fornybare kilder?

Ja, TrøndelagKraft produserer strøm fra fornybare kilder som vannkraft, solenergi og vindenergi.

Tilbyr TrøndelagKraft rabatter og tilbud hos samarbeidspartnere?

Ja, TrøndelagKraft tilbyr rabatter og tilbud hos samarbeidspartnere for sine kunder.

Er TrøndelagKraft en strømleverandør som tar miljøhensyn?

Ja, TrøndelagKraft har satt som mål å bidra til et mer bærekraftig samfunn, og jobber aktivt med å redusere sin egen CO2-utslipp.

 

Finn billigste strømavtale