Vibb strøm tilbyr både fastpris- og spotprisavtaler for norske kunder

Den miljøvennlige strømleverandøren for norske hjem.

 

Vibb Strøm

Vibb strøm 2024

Vibb strøm er en av de største strømleverandørene i Norge, og tilbyr både fastprisavtaler og spotprisavtaler til sine kunder.

En av de unike tingene ved Vibb strøm er deres klimakompensasjonsordning, der du som kunde kan velge å betale litt ekstra for å kompensere for din strømforbruk gjennom investeringer i klimavennlige prosjekter. Dette kan være et godt valg for de som ønsker å bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Vibb strøm tilbyr også en rekke fordeler for sine kunder, slik som rabatterte priser på elbiler og ladekort, samt mulighet for å delta i ulike konkurranser og tilbud.

Miljøvennlighet er også en viktig faktor for Vibb strøm, og de har som mål å produsere strøm fra fornybare kilder. De har også en rekke tiltak for å redusere sitt eget energiforbruk og CO2-utslipp.

Alt i alt tilbyr Vibb strøm et godt utvalg av strømavtaler, med en klimavennlig profil og mange fordeler for sine kunder. Hvis du er på utkikk etter en ny strømavtale, kan det derfor være verdt å vurdere om Vibb strøm passer for ditt strømforbruk.

 

Vibb strømpriser

Vibb strøm tilbyr konkurransedyktige priser for sine norske kunder, med både fastprisavtaler og spotprisavtaler. Uansett hvilken avtale du velger, kan du være sikker på å få strøm fra fornybare kilder, da miljøvennlighet er en viktig faktor for Vibb strøm.

Fastprisavtalene hos Vibb strøm gir deg en fast pris på strømmen i en gitt periode, slik at du kan planlegge strømforbruket ditt og ha kontroll på strømregningen. Spotprisavtalene gir deg strøm til den lavest mulige prisen på det aktuelle tidspunktet, men kan være litt mer uforutsigbare siden prisen kan variere fra dag til dag. Det kan derfor være lurt å se på både fastprisavtaler og spotprisavtaler, og vurdere hva som passer best for ditt forbruk og dine økonomiske behov.

I tillegg til fastpris- og spotprisavtaler, tilbyr Vibb strøm også en klimakompensasjonsordning, der du kan velge å betale litt ekstra for å kompensere for din strømforbruk gjennom investeringer i klimavennlige prosjekter. Dette kan være et godt valg for de som ønsker å bidra til en mer bærekraftig fremtid.

 

Vibb strømavtaler

Vibb strøm tilbyr en rekke strømavtaler for norske kunder, med både fastprisavtaler og spotprisavtaler. Uansett hvilken avtale du velger, kan du være sikker på å få strøm fra fornybare kilder, da miljøvennlighet er en viktig faktor for Vibb strøm.

En av de unike tingene ved Vibb strøm er deres klimakompensasjonsordning, der du som kunde kan velge å betale litt ekstra for å kompensere for din strømforbruk gjennom investeringer i klimavennlige prosjekter. Dette kan være et godt valg for de som ønsker å bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Uansett hvilken avtale du velger, får du også tilgang til en rekke fordeler som Vibb strøm-kunde. Dette inkluderer rabatterte priser på elbiler og ladekort, samt mulighet for å delta i ulike konkurranser og tilbud.

Vibb strøm har også en god kundeservice, med dyktige medarbeidere som kan hjelpe deg med spørsmål og problemer. Dette gjør det enkelt å få hjelp når du trenger det.

 

Vibb-appen

Vibb-appen er en komplett strømapp for Vibb strøm-kunder, som gjør det enkelt å holde oversikt over strømforbruket og få full kontroll over strømavtalen din.

Med Vibb-appen kan du enkelt se hva du har brukt av strøm den siste tiden, samt hva du kan forvente å betale i strømregningen. Appen gir deg også mulighet til å se hva du har spart på å velge Vibb strøm sammenlignet med andre leverandører.

I tillegg til oversikt over strømforbruket, tilbyr Vibb-appen også en rekke andre nyttige funksjoner. Du kan for eksempel enkelt endre strømavtalen din og velge om du vil ha fastpris eller spotpris, samt aktivere eller deaktivere Vibb strøms klimakompensasjonsordning.

Appen gir deg også mulighet til å kontakte Vibb strøm-kundeservice direkte fra appen, slik at du enkelt kan få hjelp med spørsmål eller problemer.

Vibb strømavtaler

Vibb omtaler

Vibb strøm har fått mange positive omtaler fra sine kunder, og er generelt sett som en god leverandør av strøm i Norge. Mange setter pris på deres klimakompensasjonsordning, som gir kundene muligheten til å bidra til en mer bærekraftig fremtid gjennom å betale litt ekstra for å kompensere for strømforbruket.

Vibb strøm har også fått ros for sin gode kundeservice, med dyktige medarbeidere som er tilgjengelige for å hjelpe deg med spørsmål og problemer.

Mange kunder setter også pris på de ulike fordelene som følger med en avtale hos Vibb strøm, som rabatterte priser på elbiler og ladekort, samt mulighet for å delta i ulike konkurranser og tilbud.

 

Andre tilbud:

 

 

FAQ – Spørsmål og svar

Hva er Vibb strøm?

Vibb strøm er en strømleverandør i Norge.

Hva tilbyr Vibb strøm?

Vibb strøm tilbyr både fastpris- og spotprisavtaler, samt en klimakompensasjonsordning.

Hva er Vibb strøm's klimakompensasjonsordning?

Vibb strøm's klimakompensasjonsordning gir kundene mulighet til å betale litt ekstra for å kompensere for strømforbruket gjennom investeringer i klimavennlige prosjekter.

Har Vibb strøm en god kundeservice?

Ja, Vibb strøm har en god kundeservice med dyktige medarbeidere som kan hjelpe deg med spørsmål og problemer.

Hva får jeg som Vibb strøm-kunde?

Som Vibb strøm-kunde får du mulighet til å velge mellom fastpris- og spotprisavtaler, samt en rekke fordeler som rabatterte priser på elbiler og ladekort, samt mulighet for å delta i ulike konkurranser og tilbud.

 

Finn billigste strømavtale