Velg kosttilskudd som inneholder naturlige ingredienser 2024

Helse – Sunn og slank

 

Kosttilskudd

Kosttilskudd kan være nyttige for å oppnå et sunt og balansert kosthold, men det er viktig å bruke dem riktig. Her er noen tips om hvordan du kan bruke kosttilskudd på en sunn måte:

– Velg kosttilskudd som inneholder naturlige ingredienser, og unngå de som inneholder syntetiske stoffer.

– Sjekk nøye innholdsfortegnelsen før du kjøper et kosttilskudd, slik at du vet hva du putter i kroppen din.

– Følg doseringen som anbefales av produsenten, og unngå å ta for mye av et tilskudd. Overdreven bruk av kosttilskudd kan faktisk være skadelig for helsen din.

– Snakk med legen din før du begynner å ta et nytt tilskudd, spesielt hvis du har en sykdom eller en medisinsk tilstand.

 

Immunsystem

Immunsystemet er et komplekst nettverk av celler, vev og organer som beskytter kroppen mot infeksjoner. Når immunsystemet fungerer optimalt, kan det bekjempe sykdommer og bidra til å holde oss friske.

Dessverre er ikke alltid immunsystemet like sterkt. Stress, mangel på søvn, dårlig kosthold og andre faktorer kan svekke vårt immunforsvar og gjøre oss mer utsatt for sykdommer.

Men det er godt nytt: Det finnes en rekke ting vi kan gjøre for å styrke immunsystemet vårt. Her er noen tips:

1) Spis en variert og næringsrik diett: En sunn diett gir kroppen de næringsstoffene den trenger for å fungere optimalt, inkludert stoffer som virker positivt på immunforsvaret. Fokusér på matvarer som inneholder mye C-vitamin.

 

Kosttilskudd Immunsystem - ledd

 

Ledd

Ledd er en viktig del av kroppen som hjelper oss å bevege oss. De fleste leddene består av to bein, som er dekket av et brusklager. I noen ledd finnes det også en geléaktig væske som hjelper bevegelsene våre å bli mykere.

For at leddene våre skal fungere optimalt, må vi ha et sunt og balansert kosthold. En diett rik på antioksidanter, fettsyrer og vitaminer C og D kan bidra til å styrke leddene og gjøre dem mer motstandsdyktige mot skader. Det er også viktig å drikke nok vann for å holde leddene fuktige. Foruten et sunt kosthold, kan regelmessig mosjon og trening hjelpe til med å styrke leddene dine.

 

Muskler

Når du trener og ønsker å bygge muskler, er det viktig å fokusere på et sunt kosthold. En sunn diett inneholder alle de nødvendige næringsstoffene som kroppen din trenger for å fungere optimalt, noe som er avgjørende for vekst og restitusjon.

Her er noen tips for hva du bør spise for å fremme muskeloppbygging:

1. Proteiner: Protein er byggesteinen til musklene, så det er viktig at du får i deg nok av dette næringsstoffet. Spis proteiner rike matvarer som magert kjøtt, fisk, egg, skallfri melk, tofu og soyaprotein.

2. Karbohydrater: Karbohydrater gir energi til treningen din, så det er viktig at du har en balansert andel av disse i kostholdet ditt. Velg sunne kilder til karbohydrater som grove brødskiver, fullkornriss og -pasta, poteter med skinnet

 

 

vitaepro-logo

VitaePro

VitaePro feirer 20 år.
Dokumentert effekt på muskler – ledd – immunsystem
Spesialtilbud -50% + gave (Muskelbalsam)

 

 

 

Medox logo

Medox

Medox – 100% naturlig og norskprodusert kvalitetsprodukt
Medox er utviklet og produsert i Norge. Hver kapsel inneholder 80 mg bærekstrakt fra
blåbær og solbær, og dette tilsvarer å spise to gode never med blåbær eller 60 epler.


 

Vita Woman

Annonse

Vita Woman er et helt nytt kosttilskudd som er utviklet for å motvirke smertene og ubehaget som følger med menstruasjonssyklusen. Virkestoffene fungerer sammen og optimaliserer hormonbalansen så du kan føle deg som deg selv, alle dager i måneden!

Sliter du med PMS-plager? Vita Woman kan hjelpe deg!

Vita Woman er et avansert kosttilskudd som motvirker PMS-plager – smerter, kramper, oppblåst mage, humørsvingninger, utmattelse, uren hud m.m.I tillegg inneholder det virkestoffer som gir en energiboost. Så du kan føle deg som deg selv, alle dager i måneden! Vita Woman inneholder virkestoffer med dokumentert effekt, fremstilt av utelukkende naturlige råvarer. Det er gjort flere studier av samtlige virkestoffer som viser god effekt.

 


 

Royal Tan

Annonse

Royal Tan er et av Norges sterkeste og mest potente betakarotenprodukter! Den gir en gyllenbrun hudfarge, og tar vare på hud, hår og negler.
Ikke bare et betakaroten – men også et skjønnhetsprodukt!

Royal Tan – Få en naturlig, gylden brunfarge!

Royal Tan er et av Norges sterkeste og mest potente betakarotenprodukter! Den gir en gyllenbrun hudfarge, og tar vare på hud, hår og negler. Royal Tan er et norskt utviklet produkt som er nøye sammensatt av virkestoffer med dokumentert effekt.

 


 

Dentaworks

Annonse

Dentaworks tannbleking bruker samme metode som tannlegen, og vår skånsomme tannblekingsgelé er 100% sikker for både emalje og tannkjøtt.

Tannbleking bleker bort misfarginger og gir deg hvitere tenner. Peroksidfri & pH-nøytral.

 


EVO

Treningskjeden EVO en av Norges største med 49 treningssentre spredt over landet.

Vi har senter i Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø, Kristiansand, Drammen, samt en rekke andre steder.

For å hjelpe deg å lykkes med din trening, gjør vi det enkelt, EVO er åpent hver dag fra 05-24, har lik pris for alle (379,-/mnd) og tilbyr toppmoderne treningsutstyr innen både styrke og kondisjonstrening.

Vi passer for deg som trener alene, med en venn eller med en personlig trener.

 

evo tren gratis

 


Betakaroten

Perfekt brunfarge med betakaroten Premium

Trenger heller ikke sol?

50% rabatt nå

 

Tea Zero

Er du glad i te? Tea Zero er deilig fersken te med helt unike egenskaper

Det kan anbefales at du gjør Tea Zero til en naturlig del av din hverdag. Det er i dag flere tusen nordmenn som bruker Tea Zero i en hektisk hverdag. Prøv teen i dag, og du vil oppleve det flere tusen nordmenn har opplevd før deg.

Med Tea Zero får du i deg krom og klorogensyre. Tea Zero inneholder virkestoffer som gjør at søtsuget dempes og forbrenningen øker. En helt unik kopp med te!

Hvordan fungerer det?
Tea bruker du på samme måte som en vanlig instant te; den røres ut i kokende vann.

Nyt din deilige kopp med te med god samvittighet, og samtidig kan du gå ned i vekt.

 


 

Somnax med melatonin

Prøv Somnax GRATIS* i én måned.

 

3 nyttige spørsmål og svar om søvn!

Dårlig søvn er et utbredt problem. Her er 3 nyttige spørsmål og svar om søvn:

 

1: Hvordan kan jeg få bedre søvn? Det finnes flere gode tips for å få bedre søvn.

Kosthold: Unngå kaffe, te, energidrikker og andre drikker med koffein på ettermiddag og kveld. Det samme gjelder nikotin og tobakk.

 

Andre tiltak:

– Vær fysisk aktiv

– Ikke legg deg før du blir trøtt; bygg opp søvnbehovet ditt.

– Ha det mørkt på soverommet

– Unngå skjermbruk i sengen og en stund før leggetid.

– Ikke stress over at du får lite søvn, tenk at det går fint.

– Unngå soving på dagtid.

– Legg deg og stå opp til omtrent samme tid hver dag.

 

2: Er søvnproblemer farlig?

Dårlig søvn kan være plagsomt og gå utover både humør, konsentrasjon og yteevne. De fleste sover dårlig av og til, men blir søvnplagene langvarige er det viktig å ta tak i problemet. Langvarige søvnproblemer kan øke risikoen for både psykiske og fysiske helseplager.

 

3: Finnes det medikamenter mot dårlig søvn?

Medikamentell behandling er ofte siste utvei og benyttes som hovedregel kun ved langvarige søvnplager hvor man ikke får bukt med problemet. De fleste medikamenter medfører en viss risiko for bivirkninger. Mange velger å prøve ut helsekost før medikamentell behandling. Helsekost medfører en betydelig mindre, eller ingen, risiko for bivirkninger sammenlignet med mange medisiner.

 

Vårt populære kosttilskudd Somnax er spesielt utviklet for bedre søvn, med en unik kombinasjon av virkestoffer:

– Med hele 1 mg melatonin

– En rekke viktige B-vitaminer

– Gode planteekstrakter

 

Prøv Somnax GRATIS* i én måned.

* Kun 49,- i frakt

 


 

Alpha Man

Alpha Man inneholder virkestoffer som styrker immunforsvaret, øker forbrenningen og frigjør langvarig og jevn energi. På dette viset kan en servering Alpha Man daglig hjelpe deg med å få mannskraften tilbake, samt bidra til å unngå en rekke sykdommer, fedme, lavt energinivå, nedsatt lyst og impotens. Flere av virkestoffene øker fettforbrenningen og stimulerer til produksjon av muskelvev, dermed kan du oppnå mer definerte og større muskler.

 


 

Coffeezero

Coffee Zero er en helt unik Kaffe!

Kaffen er norskutviklet med ekstrakt fra ferske ubrente kaffebønner, og nå kan du prøve Coffee Zero til kun 169,- !

Nå kan du drikke kaffe, og øke forbrenningen på samme tid!

Som verdens mest kaffedrikkende land, er det ingen tvil om at nordmenn setter pris på kaffe mer enn noen andre. Coffee Zero er en unik kaffe som bevarer næringsstoffer som gjør at kaffen kan dempe søtsuget, øke energinivået og forbrenningen.

Hvordan fungerer det?

Coffee Zero bruker du på samme måte som din vanlige instant kaffe; den røres ut i kokende vann.

Prøv Coffee Zero nå, og opplev effekten av dette unike produktet!

Få din første pakke med Coffee Zero til 50% rabatt!

 

Størrelsen på vår kommisjon påvirker sortering – les mer

 

Kosthold og ernæring

Vår kosthold og ernæring påvirker vår helse, velvære og livskvalitet. Å følge en sunn og balansert kostholdsplan er avgjørende for å holde seg frisk og opprettholde energien. I denne artikkelen vil vi utforske hvilket slags kosthold som kan ha de beste resultatene for helse og velvære. Vi vil gjennomgå grunnleggende prinsipper for ernæring, hvorfor det er viktig å spise variert, samt noen tips om hvordan du kan inkorporere et balansert kosthold i dagens hektiske livsstil.

 

Sunn livsstil – en god helseinvestering

En sunn livsstil er en god helseinvestering. Dette betyr å spise sunt og balansert, trene regelmessig og unngå skadelige vaner som røyking og alkoholmisbruk.

En sunn livsstil gir mange fordeler, både fysisk og mentalt. Fysisk aktivitet reduserer risikoen for hjerte- og karsykdommer, diabetes, overvekt og noen typer kreft. Trening stimulerer også produksjonen av endorfiner, som er naturlige stoffer som gir en følelse av velvære.

Mentalt sett kan en sunn livsstil bidra til å forebygge depresjon og stress. Balansert ernæring gir kroppen de viktige vitaminene, mineralene og næringsstoffene den trenger for å fungere optimalt. Dette kan igjen føre til bedre humør, mer energi og økt mental ytelse.

En sunn livsstil er altså en win-win situasjon – både for helsen og velværet vårt. Derfor er det viktig å fokusere på å gjøre de små endringene som vil ha betydning for den langsiktige helsen din. Dette inkluderer å spise et variert kosthold, bevege seg regelmessig og unngå skadelige vaner.

 

Spis for overskudd

Når du spiser for overskudd, fokuserer du på å spise matvarer som gir deg mer energi og overskudd i stedet for matvarer som gir deg mindre. Du kan spise for overskudd ved å følge en sunn og balansert kostholds plan. Sunne matvarer som er rike på næringsstoffer og fiber vil gi deg mer energi enn usunne matvarer som er rike på sukker eller fett. Spis et variert kosthold med mye frukt, grønnsaker, fullkorn, magert kjøtt og fisk. Velg matvarer med lite salt og sukker, og unngå bearbeidede matvarer så mye som mulig. Drikk rikelig med vann hver dag for å holde deg hydrert. Gjør regelmessige treningsøkter for å øke din energinivå.

 

Spis Sunt og variert

I mange år har det vært en klar forskjell på hva vi spiser når vi er syke og når vi er friske. Når vi er syke, spiser vi ofte mye mer usunt og energirikt mat, mens når vi er friske prøver vi å spise sunt og variert. Dette er selvfølgelig ikke alltid lett, men det er viktig at vi gjør et forsøk.

Det finnes mange grunner til at det er viktig å spise sunt og variert. For det første gir det oss den energi og de næringsstoffene vi trenger for å fungere optimalt. For det andre hjelper det oss å unngå sykdommer som kan oppstå når vi ikke får i oss de næringsstoffene vi trenger. Og for det tredje kan det bidra til å minske stressnivået vårt, noe som igjen kan ha positiv effekt på helsen vår.

Ha en normal kroppsvekt

Det er viktig å ha en normal kroppsvekt for å unngå helseproblemer som følge av overvekt og fedme. Overvekt og fedme kan føre til høyt blodtrykk, diabetes, hjertesykdommer og andre helseproblemer. For å opprettholde en normal kroppsvekt bør man spise sunn mat og drikke nok vann. Man bør også få regelmessig mosjon for å holde seg i god form.

 

Vær aktiv i hverdagen

å være aktiv i hverdagen er en fantastisk måte å holde seg i form og sunn. Det er imidlertid ikke alltid like enkelt å finne tid til å trene, spesielt hvis du har et travelt arbeidsliv. Her er noen tips for å komme i gang:

– begynn med små skritt. Du trenger ikke å løpe maraton for å være aktiv. Ta trappene istedenfor heisen, gå en tur i ny og ne, sykle eller ta bussen fremfor bilen når det er mulig.

– prøv noe nytt. Utforske forskjellige typer aktivitet og finn ut hva som passer deg best. Trening kan være morsomt, så prøv deg på noe du tror du kommer til å like. Kanskje kan du bli med på et dansekurs, gå på yoga eller melde deg på et fitnessstudio?

 

Unngå for mye alkohol

Unngå for mye alkohol

Det er viktig å ikke innta for mye alkohol, da dette kan føre til helseskader. For mye alkohol kan for eksempel øke risikoen for kreft, hjerte- og karsykdommer og skade leveren. Det anbefales derfor å drikke alkohol med måte, og ikke drikke mer enn en drink per dag for kvinner og to per dag for menn.

 

Leddgikt

Leddgikt er en kronisk sykdom som forårsaker smerter, hevelse og stivhet i leddene. Personer med leddgikt kan oppleve en rekke forskjellige symptom, og deres behov for behandling vil variere. Noen personer med leddgikt trenger kun noen få justeringer i sin livsstil for å redusere smertene og bedre funksjonen av leddene, mens andre trenger mer omfattende behandlinger.

Kosthold er en viktig faktor når det gjelder å redusere symptomene på leddgikt. Fettrik mat kan forverre betennelse i leddene, så det er viktig å spise sunn mat som inneholder mye antioksidanter og næringsstoffer. En diett rik på frukt, grønnsaker, magert kjøtt og fullkorn kan bidra til å redusere symptomer på leddgikt. Det er også viktig å drikke rikelig med vann for å holde kroppen

 

Unngå mye stress

Dette er enkel matematikk. Jo mer stress du har, jo høyere er blodsukkernivået ditt. Og høyt blodsukkernivå øker faren for diabetes type 2. Diabetes type 2 er en sykdom som ofte kan reverseres ved en endring i kosthold og livsstil, men det er viktig å unngå den i utgangspunktet.

Spis sunt og variert, drikk nok vann og mosjon daglig. Dette vil ikke bare holde deg frisk og sunn, men det vil også redusere stressnivået ditt.

 

Sunnhet og helse

Søvn er viktig

Søvn er viktig for å restituere kroppen og gi den energi til å fungere optimalt gjennom neste dag. En god natts søvn gir også hjernen tid til å bearbeide inntrykk og opplevelser fra dagen, noe som er viktig for læring og minne.

Mange har imidlertid problemer med å sove godt nok, enten på grunn av stress eller ubehagelige senger. Det er derfor viktig å ha et rolig omgivelse der man sover, samt en god madrass og pute.

 

Ikke røyk

Røyking er svært skadelig for helsen, og det er derfor viktig å unngå å røyke. Røyking kan føre til alvorlige helseproblemer som hjerte- og karsykdommer, lungekreft og andre former for kreft. I tillegg kan røyking forårsake andre problemer som for eksempel astma og KOLS.

 

Tannbleking

En av de mest effektive og populære måtene å få sterkere, sunnere og vakrere tenner er å bleke dem. Tannbleking kan gjøres hjemme eller hos tannlegen, og det finnes ulike typer tann blekemidler på markedet.

Det er viktig å huske at tann bleking ikke er en behandling for sykdommer i munnhulen, og at man bør konsultere tannlegen sin før man begynner med tann bleking.

 

Melatonin

Melatonin er et kjemisk stoff som produseres i hjernen og i netthinnen. Det er en naturlig del av kroppens døgnrytme, og det regulerer søvn-våkenhetssyklusen. Melatonin øker søvnløshet, men fordelene stopper ikke der.

En rekke undersøkelser viser at melatonin har en helbredende effekt på mange forskjellige lidelser. Melatonin kan lindre symptomer på alt fra migrene til astma til hjertesykdom. I tillegg kan det bidra til å bekjempe aldring og forebygge sykdommer som Alzheimer og kreft.