Goodiebox Happiness og egenpleie

Goodiebox handler om happiness. Men happiness kommer sjelden av seg selv, og ofte må vi selv spille en viktig rolle i oppnåelse av dette, ved å gi slipp på andres forventninger og gå etter det som gjør en selv glad. Derfor oppmuntrer vi medlemmene våre til å investere i seg selv, sette av tid til egenpleie og simpelthen ta vare på seg selv.

Goodiebox

 

Hva er det i boksen?

For at det skal være interessant og bevare et overraskelsesmoment har hver boks et unikt tema med en ny farge, og hver måned fylles boksen med me-time i form av 5-7 skjønnhetsprodukter. Noen ganger enda mer. Vi samler det aller beste – i enten reisestørrelse eller full-size. Skulle man av en eller annen grunn ikke være tilfreds med boksen sin, kan man alltid sende den i retur og få pengene igjen, no questions asked.

Spar alltid minst 70% på skjønnhet i måneden

Hver måned betaler du en fast sum på 279 kr inkludert frakt, og verdien i din Goodiebox vil alltid være på minimum 650 kr, men stort sett er verdien mye høyere. Abonnementet er helt uten binding.

Goodieswap

Hvis du mot formodning skulle få et produkt i boksen du ikke er hodestups forelsket i, kan du bytte eller gi bort til andre norske medlemmer i gruppen Goodieswap på Facebook.

Vurderinger Trustpilot

Norges høyest vurderte Beauty Box med 4.5/5 stjerner på Facebook og 4.8/5 på Trustpilot

Goodiebox

 

Helseoversikt