Goodiebox Happiness og egenpleie 2024

Goodiebox handler om happiness. Men happiness kommer sjelden av seg selv, og ofte må vi selv spille en viktig rolle i oppnåelse av dette, ved å gi slipp på andres forventninger og gå etter det som gjør en selv glad. Derfor oppmuntrer vi medlemmene våre til å investere i seg selv, sette av tid til egenpleie og simpelthen ta vare på seg selv.

Goodiebox

 

Hva er det i boksen?

For at det skal være interessant og bevare et overraskelsesmoment har hver boks et unikt tema med en ny farge, og hver måned fylles boksen med me-time i form av 5-7 skjønnhetsprodukter. Noen ganger enda mer. Vi samler det aller beste – i enten reisestørrelse eller full-size. Skulle man av en eller annen grunn ikke være tilfreds med boksen sin, kan man alltid sende den i retur og få pengene igjen.

 

 

Spar alltid minst 70% på skjønnhet i måneden

Hver måned betaler du en fast sum på 279 kr inkludert frakt, og verdien i din Goodiebox vil alltid være på minimum 650 kr, men stort sett er verdien mye høyere. Abonnementet er helt uten binding.

 

Goodieswap

Hvis du mot formodning skulle få et produkt i boksen du ikke er hodestups forelsket i, kan du bytte eller gi bort til andre norske medlemmer i gruppen Goodieswap på Facebook.

 

Velkommen til en verden av skjønnhet med Goodiebox!

Luksuriøs Velkomstboks – Din Skjønnhetsfeiring

Opplev Skjønnhetsglans med Goodiebox

Meld deg inn i Goodiebox-familien i dag og få hendene i vår eksklusive velkomstboks! Vi introduserer en høyt verdsatt samling av premiumprodukter, designet for å fornye, revitalisere og berike din skjønnhetsrutine. Fra Emité Cosmetics’ diamantstrålende baseprimer til Zarkoperfumes forførende Pink Molecule håndkrem, hver fullstørrelsesartikkel lover å forvandle din daglige skjønnhetspleie.

 

Ditt Personlige Skjønnhetsrituale

Med en verdi på hele 1.489 kr., bringer vår velkomstboks en blanding av nøye utvalgte produkter rett til dørstokken din, inkludert Gold Professionals hår- og hodebunnsmassør, Feel Free’s oppfriskende kroppsskrubb og IDA WARG Beauty’s reparerende hårmaske. Ikke gå glipp av Comme Deux’s bonusprodukt, Blushup, for å fullføre din look med et snev av farge.

 

Eksklusive Fordeler for Goodiebox-Medlemmer

Som medlem av Goodiebox får du en verdi som alltid overstiger 850 kr. hver eneste måned. Utforsk en rikdom av herlige produkter, med garanti for minst to fullstørrelsesartikler som vil glede og inspirere. I tillegg kan du nyte godt av gratis frakt og vår dedikerte kundeservice som sørger for en sømløs opplevelse.

 

Hemmeligheten Bak Verdiene

Hvordan kan vi tilby så mye for så lite? Svaret er enkelt: Vi kutter ut mellomleddene. Ved å handle direkte fra oss til deg, sparer vi på unødvendige kostnader og bringer deg eksklusive tilbud uten ekstra påslag eller dyre butikklokaler.

 

Månedlig Glede og Velvære

Våre medlemmer sier det føles som en bursdag hver måned når Goodiebox kommer. La hver Goodiebox være din personlige anledning til å slappe av og lade opp med fantastiske skjønnhetsgodbiter. Utforsk våre tidligere bokser og se hva som venter deg i fremtiden – vi garanterer at du vil være like begeistret for hver leveranse.

 

Bli Medlem i Dag

Bli en del av Goodiebox i dag og spar minimum 65% hver måned. Det er din tid å skinne med skjønnhetsprodukter av ypperste klasse, levert rett til din dør. Prøv den første boksen for kun 299 kr. + et lite energitillegg. Dette er din invitasjon til en verden hvor skjønnhet møter uovertruffen verdi – hvor hver måned er en feiring av deg!

 

Andre tilbud:

Vitaepro

Medox

 

Vurderinger Trustpilot

Norges høyest vurderte Beauty Box med 4.5/5 stjerner på Facebook og 4.8/5 på Trustpilot

Goodiebox

 

Helseoversikt