Medox inneholder det beste fra viltvoksende blåbær og solbær – en unik kombinasjon av

bær med helsefremmende egenskaper. Hver kapsel inneholder 210 mg bærekstrakt, hvorav
hele 80 mg antocyaner. Det tilsvarer hele 2 gode never bær!
Antocyanrike blåbær inneholder antioksidanter som bidrar til å beskytte kroppens celler mot
oksidativt stress, til øynenes normale funksjon og synsevne, samt blodkarenes normalefunksjon og normal blodsirkulasjon. Solbær bidrar til immunsystemets og musklenes
normale funksjon.
Det er viktig med et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil.

Opptatt av helsen? Få velkomsttilbud på Medox her!

Medox inneholder det beste fra viltvoksende blåbær og solbær

Om Medox 2024

Er du opptatt av hverdagshelse? Medox inneholder det beste fra viltvoksende blåbær og solbær – en unik kombinasjon av bær som bidrar til å holde flere av kroppens organsystemer i en normal funksjon. Medox er et kvalitetsprodukt, utviklet og produsert i Norge av det forskningsbaserte selskapet Medpalett AS som holder til i Sandnes. Medpalett har patentert en prosess som ivaretar antocyanene som finnes i viltvoksende blåbær og solbær. En kapsel inneholder 210 mg bærekstrakt, hvorav hele 80 mg er antocyaner.

Medox inneholder antocyanrike blåbær og solbær som har flere helsefremmende
egenskaper: Blåbær bidrar til:

 

  • Beskyttelse av cellene. Blåbær bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • Synet. Blåbær bidrar til øynenes normale funksjon og synsevne
  • Blodkarene. Blåbær bidrar til blodkarenes normale funksjon
  • Blodsirkulasjonen. Blåbær bidrar til normal perifer blodsirkulasjon
  • Kolesterolbalanse. Blåbær bidrar til å balansere kroppens kolesterol Solbær bidrar til:
  • Immunsystemet. Solbær bidrar til immunsystemets normale funksjon
  • Musklene. Solbær bidrar til musklenes normale funksjon. Det er viktig med et variert og balansert kosthold i tillegg til en sunn livsstil.

 

Medox® – Det beste fra bær, enkelt og greit

Eksepsjonell Kvalitet og Pålitelighet

Medox® har i over 20 år levert kvalitetsikrede kosttilskudd til helsebevisste nordmenn. Fra vårt produksjonsanlegg i Sandnes har vi forpliktet oss til å tilby et produkt som står for renhet og effektivitet, pakket inn i en liten kapsel fylt med kraften fra naturens beste bær. Våre kapsler inneholder en potent blanding av blåbær og solbær, rike på antioksidanter kjent som antocyaner, som spiller en kritisk rolle i å bekjempe oksidativt stress og styrke kroppens naturlige forsvar.

Vitenskapelig Bekreftet Effekt

Medox® er ikke bare et supplement, det er en investering i din helse. Med over 40 publiserte kliniske studier bak seg, gir dette produktet deg mer enn bare hverdagslige helsefordeler. Det er vitenskapelig bevist å støtte alt fra syn og immunforsvar til muskelfunksjon og blodsirkulasjon. Våre forbrukere rapporterer en overveldende tilfredshet på 95%*, noe som vitner om produktets effektivitet og kvalitet.

Bærekraft og Innovasjon i Produksjonen

Produksjonsprosessen hos Medox® er nøye utviklet for å bevare de sensitive antocyanene i bærene. Dette sikrer at hver kapsel leverer maksimal virkning slik at du kan oppleve alle helsefordelene bærene har å by på. Dette gjør Medox® til et smart valg for de som ønsker å opprettholde et vitalt og energisk liv.

Lett Tilgjengelig og Brukervennlig

Ønsker du å oppleve fordelene selv? Bestill Medox® direkte fra oss for enkel og rask tilgang til dette kraftfulle supplementet. Med vår praktiske abonnements-tjeneste får du nye forsyninger automatisk til sendt uten ekstra bekymring. Og med muligheten til å justere eller avbryte abonnementet når som helst, gir vi deg full fleksibilitet.

Styrk Din Helse Med Naturens Hjelp

Er du klar til å ta skrittet for en sunnere livsstil? La Medox® være din daglige partner i kampen for et sunnere liv. Med enkel tilgang til vår omfattende helseblogg, kan du også få verdifulle tips om alt fra is bading til hvordan du best kan ta vare på immunsystemet ditt.

Medox® – Fordi din helse fortjener det beste naturen har å tilby. Prøv nå og sett en ny standard for hva du forventer av kosttilskudd.

 

Andre tilbud:

Vitaepro

 

Vurderinger Trustpilot

4.4/5 på Trustpilot

 

Kontakt Medox

Adresse: Hanaveien 4-6, 4327 Sandnes, Norge

E-post: post@medox.no

Telefon: +47 481 19 900

 

Medox logo

 

Helseoversikt