Sammenlign de beste tv pakker 2024

Beste TV-pakke i test 2024 – Få tilbud på tv-pakker. Finn beste TV-pakke der du bor – sett det på anbud

Allente norge
Stream Basic
5
TV-kanaler
12
Via
Streaming
Bindingstid
0 mnd.
Originalpris
399,-/mnd.
2 Streamingtjenester
Velg
2 Streamingtjenester - 2 Play + Viaplay film & serier - Dette er en annonselink
Allente norge
Stream Flex 2
5
TV-kanaler
12
Via
Streaming
Bindingstid
0 mnd.
Originalpris
499,-/mnd.
Inkluderer alt fra Stream Basic
Velg 2 av tilleggspakkene
Velg
Velg 2 av tilleggspakkene. Extra Tv-kanaler, HBO Max, Skyshowtime, Discovery+ Dette er en annonselink
Allente norge
Stream Flex 4
5
TV-kanaler
12
Via
Streaming
Bindingstid
0 mnd.
Originalpris
599,-/mnd.
Inkluderer alt fra Stream Basic
Velg 4 av tilleggspakkene
Velg
Velg 4 av tilleggspakkene. Extra Tv-kanaler, HBO Max, Skyshowtime, Discovery+ Dette er en annonselink

Størrelsen på vår kommisjon påvirker sortering – les mer

 

Sammenlign de beste tv pakker 2024

Hvis du er på utkikk etter den beste tv-pakken som finnes i 2024, så har du kommet til rett sted. I denne artikkelen går vi igjennom de viktigste funksjonene og fordelene som følger med å velge riktig tv-pakke.

Vi vil sammenligne de ulike pakkene slik at du lettere kan finne ut hvilken som passer dine behov best!

Vi skal se på forskjellige tjenester og deres tilbud, både når det gjelder kanaler og priser.

Vi vil også løfte fram de beste funksjonene som inkluderer strømming av TV, on-demand programmering, kompatibilitet med andre enheter og mange flere. Det er viktig å velge den riktige tv-pakken for å få mest mulig ut av din TV-opplevelse!

 

Sammenlign de beste tv pakker 2023

 

Få tilbud på tv-pakker

Når du skal kjøpe ny tv, er det viktig å sammenligne de ulike pakkene som finnes på markedet. Det er mange forskjellige pakker å velge mellom, og det kan være vanskelig å vite hvilken som er best for deg.

Derfor har vi laget en oversikt over de beste tv-pakkene for 2024, slik at du enkelt kan sammenligne dem og finne den pakken som passer dine behov best.

Pakkene varierer i pris og innhold, så det er viktig å vurdere hva du trenger før du velger en pakke. Noen av tingene du bør tenke på, er:

Hvilken type tv trenger jeg? LCD eller LED? Smart-tv eller ikke smart-tv?
Analog eller digital tv? HD eller 4K?
Hvor mange TV-kanaler trenger jeg? Bare norske kanaler, eller også utenlandske? Trenger jeg noen spesielle kanaler, for eksempel barnkanaler

 

Hva er en TV-pakke?

Når du abonnerer på en TV-pakke hos en leverandør, får du tilgang til et utvalg av TV-kanaler. I tillegg til de vanlige kanalene som NRK1, TV2 og TVNorge, får du ofte tilgang til en rekke andre kanaler med forskjellig innhold. Mange av disse er kun tilgjengelige via abonnement, og du trenger derfor ikke å ha parabol eller annen ekstra utstyr.

TV-pakker varierer i pris og innhold, så det er viktig å sammenligne disse før du bestemmer deg for hvilken pakke du skal velge. De fleste TV-leverandører har ulike pakker med forskjellig innhold, så her er det mye å velge i. Husk at det ikke bare er prisen som teller – se også på hvilke kanaler som følger med i den aktuelle pakken.

Enkelte TV-pakker inneholder også andre tjenester enn de vanlige TV-kanalene. Disse kan for eksempel være streamingtjenester som Netflix, Hulu eller C More. Dette er gode alternativer hvis du ønsker å se film og serier uten å måtte betale for en egen abonnement. Andre TV-pakker inneholder også mulighet for opptak av programmer direkte fra TV-en.

 

Sammenlign ulike TV-pakker

Når du skal sammenligne TV-pakker, er det viktig å vurdere dine behov. Hvilke kanaler trenger du? Trenger du 4K-oppløsning, eller er Full HD tilstrekkelig? Har du behov for å pause og spole tilbake i opptak, eller er det ikke nødvendig?

En annen viktig faktor å vurdere når du sammenligner TV-pakker, er prisen. De fleste operatører tilbyr en rekke pakker med ulike kanaler og funksjoner, så det er viktig å finne den som passer best til ditt budsjett.

Noen ganger kan det også lønne seg å sammenligne pakker fra ulike operatører. Operatører som har stort fokus på TV-kanaler vil ofte ha bedre priser enn de som ikke gjør det. Dette gjelder spesielt hvis du trenger et bredt utvalg av kanaler.

Så det å sammenligne TV-pakker handler mye om å vurdere dine behov og prise på ulike operatører. Vurder hvilke kanaler du trenger, hva som passer best til budsjettet ditt, og selvfølgelig hvilke andre funksjoner som er viktige for deg.

 

Oversikt over norske TV-leverandører

Norges beste TV-leverandører:

1. Allente: Allente er Norges største TV-leverandør, og tilbyr et bredt utvalg av pakker som dekker de fleste behov for TV-programmer.

2. Altibox: God TV-pakke med stabil bildekvalitet og raske intetnettleveranser.

3. Canal Digital: Bra TV-pakke med høy bildekvalitet, men mer dyrt enn andre alternativer.

4. RiksTV: Rimelig TV-pakke som gir deg tilgang til de fleste norske kanalene. bindingstid på 12 måneder.

5. Viasat: Dyr TV-pakke, men man får mye for pengene (spesielt om man er sportsfan!).bindingstid på 12 måneder.

 

Leverandørenes tilbud på kanalpakker

TV-pakker er ikke lenger det eneste som er tilgjengelig for forbrukerne. I dag kan du få akkurat den kanalpakken du ønsker, og det er mange leverandører som konkurrerer om å gi deg de beste prisene. Dette gjør at du som forbruker kan sammenligne og velge det tilbudet som passer deg best, både når det gjelder pris og innhold.

Nedenfor har vi listet opp de mest populære TV-leverandørene i Norge, og hvilke kanalpakker de tilbyr:

Canal Digital: Her kan du velge mellom en rekke forskjellige pakker, alt etter hvilke kanaler du ønsker. De fleste pakkene inneholder Canal 9, men det er også mulig å få andre pakker med eksklusive kanaler.

Her kan du velge mellom en rekke forskjellige pakker, alt etter hvilke kanaler du ønsker. De fleste pakkene inneholder Canal 9, men det er også mulig å få andre pakker med eksklusive kanaler. Viasat: Viasat tilbyr tre forskjellige kanalpakker, som alle har et variert og spennende utvalg. I tillegg til de vanlige tv-kanalene, får du også en rekke bonuskanaler innen musikk, film og sport.

Viasat tilbyr tre forskjellige kanalpakker, som alle har et variert og spennende utvalg. I tillegg til de vanlige tv-kanalene, får du også en rekke bonuskanaler innen musikk, film og sport.

 

Hva skal jeg være oppmerksom på før valget av TV-pakke?

Når du skal velge tv-pakke, er det viktig å vurdere hvilke kanaler du ønsker å ha tilgang til. Mange tv-pakker inneholder forskjellige kanaler, så det er en god ide å sette seg ned og gjøre en liste over de kanalene som er viktigst for deg.

Det er også viktig å tenke på prisen når du skal velge tv-pakke. Mange pakker inneholder mange forskjellige kanaler, noe som kan gjøre dem dyrere. Sørg derfor for at du finner en tv-pakke som passer din budsjett.

En annen ting å tenke på når du skal velge tv-pakke, er om du vil ha muligheten til å se programmer i opptak eller ikke. Mange tv-pakker har denne funksjonen, men det er ikke alle. Sørg derfor for at du finner en pakke som inkluderer dette hvis det er viktig for deg.

 

Priser for kanalpakker Norge

Norske TV-pakker kan variere mye i pris, så det er viktig å sammenligne og finne det beste tilbudet for deg. I denne artikkelen vil vi sammenligne de fire største TV-leverandørene i Norge: Allente, RiksTV, Viasat og Canal Digital.

Canal Digital har to TV-pakker, Essentials og Total, som koster 590 kroner og 890 kroner per måned henholdsvis. Essentials er den billigste pakken og inkluderer 18 kanaler, mens Total har hele 46 kanaler. Alle Canal Digitals pakker gir deg tilgang til gratis HD-sendinger og du kan legge til ekstra kanaler for en månedlig avgift på 100 kroner.

 

Priser for kanalpakker Norge

 

Beste TV-pakke i test (2024)

De beste TV-pakkene i test (2024)

1. Canal Digital

Canal Digital har alltid vært en favoritt blant nordmenn, og det er ikke uten grunn. De leverer stabil bildekvalitet og god lyd, og deres pakker er svært rimelige. I tillegg får du et bredt utvalg av kanaler med Canal Digital, noe som gjør dem til en svært populær TV-leverandør.

2. Viasat

Viasat er kanskje ikke like kjent som Canal Digital eller Allente, men det betyr ikke at de ikke leverer topp kvalitet. Tvert imot! Viasat har et bredt utvalg

3 Allente

Allente er et nytt navn i TV-bransjen, men de har allerede bevist at de leverer god kvalitet og rimelige priser. Allente tilbyr fleksible pakker som inkluderer både sportskanaler og populære filmer og serier. Deres stabile bildekvalitet og gode lyd er også verdt å nevne.

 

Finn den beste og billigste TV-løsningen i dag

De fleste av oss har ikke råd til å kjøpe den dyreste TV-en på markedet, men det betyr ikke at vi ikke kan få en fantastisk TV-opplevelse. I dag er det mange forskjellige TV-pakker å velge mellom, og det kan være vanskelig å vite hvilken som er best for deg.

Det er viktig å tenke på hva du vil bruke TV-en din til. Er du mest interessert i å se på sport eller filmer? Eller har du behov for å kunne se bilder og videoer fra sosiale medier? Når du vet hva du trenger, kan det være enklere å sammenligne de ulike tv-pakkene.

Her er noen ting du bør vurdere når du skal sammenligne TV-pakker:

Pris: Det er selvsagt viktig å finne en TV-pakke som passer inn i budsjettet ditt. Sammenlign priser på de ulike tv-pakkene, og velg

 

Finn beste TV-pakke der du bor – sett det på anbud

Finn beste TV-pakke der du bor – sett det på anbud

Skal du bytte TV-leverandør, eller er du ny i boligselskapet ditt og lurer på hvilke TV-pakker som er tilgjengelige? Sett det på anbud! Det er den enkleste måten å sammenligne de ulike leverandørene og TV-pakkene deres. Bare send oss en forespørsel, så gir vi deg gratis og uforpliktende tilbud fra flere TV-leverandører der du bor.

På anbudsoppdraget ditt vil vi be om informasjon som kundenummer, postnummer og faktureringadresse. Vi sender deretter opplysningene videre til våre partnere, som er landets ledende TV-leverandører. De gjør deretter sine egne undersøkelser for å finne beste TV-pakken for deg og ditt behov. Tilbudene du får sendes direkte til deg fra leverandørene, slik at du enkelt kan sammenligne dem og finne den beste løsningen for deg.

Når du har mottatt alle tilbudene og sammenlignet dem, kan du velge den leverandøren som gir deg best verdi når det gjelder pris, kvalitet og tjenester. Etter valget ditt vil vi hjelpe deg med å opprette avtalen med den valgte TV-leverandøren

 

Hvordan velger jeg den billigste tv-pakken?

Når det gjelder å velge den billigste TV-pakken, er det viktig å vite hva du leter etter. Her er en oversikt over de forskjellige elementene i en TV-pakke, og hvordan du kan sammenligne dem for å finne den beste pakken for deg:

1. Kostnad per måned: Dette er det første du bør se på når du sammenligner TV-pakker. Husk at noen pakker har ekstra kostnader som ikke er inkludert i prisen per måned, slik som installasjons avgifter eller gebyrer for bruk av tilleggstjenester.

2. Antall kanaler: De fleste TV-pakker inneholder et utvalg av kanaler, men noen pakker har flere kanaler enn andre. Se nøye på hvilke kanaler som er inkludert i hver pakke, og sammenlign dem med de kanalene du normalt ser på TV.

3. HDTV-tilgang: Hvis du vil ha HDTV-bildekvalitet, må du se etter en pakke som gir deg HDTV-tilgang. Noen pakker har begrenset tilgang, mens andre pakker har full HDTV-tilgang inkludert.

4. Ekstra tjenester: Mange TV-pakker gir deg tilgang til ekstra tjenester som f.eks. DVR (Digital Video Recorder) og on-demand programmering. Disse tjenestene kan være svært nyttige og verdifulle, men de kommer med en ekstra kostnad, så det er best å sammenligne dem nøye for å finne ut om de er verdt prisen.

5. Kundeservice: Kvaliteten på kundeservicen som er tilgjengelig fra den valgte TV-pakkeleverandøren er også veldig viktig. Se etter en leverandør som har god støtte for sine produkter.

Hva er de populære TV-abonnementene?

Hva er de populære TV-abonnementene?

De fleste nordmenn har i dag et TV-abonnement, og det er mange forskjellige pakker å velge mellom. De aller fleste abonnementene inkluderer en eller flere av de store norske TV-kanalene, som NRK1, NRK2, TV 2, TVNorge og Discovery Channel. I tillegg får du ofte tilgang til en rekke utenlandske kanaler, både fra Europa og andre deler av verden.

Det er imidlertid ikke alltid like enkelt å vite hvilket abonnement som passer best for deg og ditt behov. Derfor har vi laget en oversikt over de mest populære TV-pakkene som finnes i Norge i dag. Vi har tatt hensyn til både pris og innhold i vår vurdering, slik at du kan få den beste tv-opplevelsen for pengene dine.

 

Skal jeg velge TV-pakke og bredbånd samme sted?

Skal jeg velge TV-pakke og bredbånd samme sted?

Det er flere fordeler med å ha både TV-pakke og bredbånd fra samme leverandør. For det første er det ofte billigere å kjøpe dem sammen, og for det andre gir det deg en enklere administrasjon av tjenestene dine. I tillegg har mange leverandører eksklusive tilbud og rabatter hvis du kjøper tv-pakken og bredbåndet sammen hos dem.

Likevel er det ikke alltid nødvendig å velge TV-pakke og bredbånd fra samme selskap, særlig hvis du allerede har et godt tilbud på en av tjenestene. Husk også at du kan spare penger ved å bruke et tv-abonnements tilbud i kombinasjon med en rimeligere bredbåndleverandør. Uansett, ta gjerne en titt på vår oversikt over de beste TV-pakkene og se hvilken som

 

Skal jeg velge streaming istedenfor TV pakker

Streaming er en populær måte å se på TV. Istedenfor å kjøpe et abonnement hos en TV-leverandør, kan du leie eller kjøpe filmer og serier fra tjenester som Netflix, Amazon Prime Video og HBO. Det er flere fordeler med streaming istedenfor å ha et TV-abonnement. Her er noen av dem:

Du trenger ikke å binde deg til et abonnement. Du kan velge å avslutte din streamingtjeneste når du vil, uten å forplikte deg til noe mer.

Det er enklere å sammenligne priser. Nettbutikker som Amazon og iTunes lar deg se prisene på de ulike filmene og seriene, slik at du kan finne det billigste alternativet.

Det er enklere å bruke. Med streamingtjenester trenger du ikke å installere noe ekstra programvare på din datamaskin eller mobiltelefon. Du logger bare inn på nettsiden eller appen og begynner å streame det du vil se.

 

Fordeler og ulemper

Når du skal kjøpe tv, er det viktig å vite hvilke pakker som er tilgjengelige. Det er mange fordeler og ulemper ved de forskjellige pakkene. I denne artikkelen sammenligner vi de beste tv-pakkene for 2024.

De fleste tv-pakker inneholder en kanalsenderliste med over hundre kanaler. Noen av de mer populære senderen inkluderer NRK1, TV 2, Discovery Channel og BBC World News. I tillegg til disse vanlige tv-kanalene, får du også tilgang til spesialkanaler som kun vises i Norge. Disse kanalene viser ofte nyheter, sport og underholdning fra andre land.

En annen fordel med å kjøpe en tv-pakke i Norge, er at du ofte får tilgang til gratis HD-tv. HD-tv gir deg bedre bildekvalitet enn vanlig tv, noe som gjør at du kan se dine favorittprogrammer i enda bedre kvalitet.

 

Topp 8 tv pakker

1. Allente
2. TVNorge
3. Viaplay
4. C More
5. Viasat
6. RiksTV
7. Canal Digital
8. Altibox

 

Sammenligning av priser

Når du skal kjøpe nytt tv, er det viktig å sammenligne priser på de forskjellige pakkene som er tilgjengelige. Dette kan være en tidkrevende prosess, men det er verdt å ta seg tid til å gjøre en grundig (research) før du bestemmer deg.

Her er noen tips til hvordan du kan sammenligne priser på tv-pakker:

• Finn ut hvilke merker og modeller av tv som passer dine behov og din budget. Du kan gjøre dette ved å lese anmeldelser og sammenligne spesifikasjoner online.

• Når du har funnet noen aktuelle tv-pakker, kan det være lurt å ringe rundt eller sjekke nettsidene til forskjellige butikker for å se om de har dem på lager. Dette gjelder spesielt hvis du er ute etter en spesiell modell eller merke.

• Husk å sammenligne både pris og kvalitet. For å finne den beste prisen må du sammenligne prisene på det samme produktet fra forskjellige butikker.

• Sjekk om det er kampanjer eller tilbud som kan hjelpe deg med å spare penger. Noen ganger kan du få store besparelser ved å kjøpe flere produkter i samme kjøp.

• Les nøye gjennom vilkårene og betingelsene som følger med tv-pakken. Dette er svært viktig, da det kan inneholde informasjon om returrett, garanti eller andre tilleggsbetingelser.

 

Hva er de beste tv pakker i Norge?

De beste tv-pakkene i Norge er ikke alltid like enkle å finne. Det er mange forskjellige pakker å velge mellom, og det er ikke alltid like enkelt å sammenligne dem. Men vi har gjort dette arbeidet for deg, og her er de beste tv-pakkene i Norge per i dag:

Canal Digital: Canal Digitals pakker gir deg tilgang til et stort utvalg av kanaler, både norske og internasjonale. Deres grunnpakke inneholder over 50 kanaler, og det er også mulig å legge til flere kanaler via tilleggspakker. Pakkene fra Canal Digital inkluderer også gratis bruk av TV 2 Sumo, slik at du enkelt kan se dine favorittprogrammer når som helst.

Viasat: Viasats tv-pakker gir deg også tilgang til et stort utvalg av kanaler, inkludert både norske og internasjonale kanaler. I tillegg får du med Viasats pakker gratis adgang til Viaplay, som er et streamingtjeneste med et stort utvalg av TV-programmer og filmer.

Gullpakken: Gullpakken er den mest populære pakken i Norge, og her får du tilgang til over 200 kanaler. Pakken inkluderer også gratis bruk av TV 2 Sumo og Viaplay, slik at du enkelt kan se dine favorittprogrammer når som helst.

 

Hvilken tv pakke passer deg best?

TV-pakker kan variere mye i pris og innhold. Det er viktig å sammenligne de forskjellige pakkene før du bestemmer deg for hvilken som er best for deg.

Her er en oversikt over noen av de beste TV-pakkene i Norge:

Canal Digital: Canal Digital har tre forskjellige TV-pakker: Canal Digital HD, Canal Digital Topp og Canal Digital+Topp. De fleste kanaler er tilgjengelige i HD-kvalitet med Canal Digitals HD-pakke. Pakken inneholder også et par eksklusive kanaler, som ikke finnes i andre pakker.

Viasat: Viasat har to TV-pakker: Viasat Sport og Viasat Film. Sportspakken inneholder flere sportskanaler enn Viasats grunnleggende pakke, mens filmpakken gir deg tilgang til en rekke filmer og serier.

RiksTV: RiksTV har fire ulike TV-pakker: RiksTV Grunn, RiksTV Sportslig, RiksTV Film-frekk og RiksTV Erotisk. Alle disse pakkene er tilgjengelige i HD-kvalitet og inneholder flere kanaler enn de grunnleggende TV-pakkene.

Tv2 Sumo: Tv2 Sumo har to forskjellige pakker, Tv2 Sumo Sport og Tv2 Sumo Extra. Den første pakken gir deg tilgang til mange populære sportskanaler, mens den andre gir deg tilgang til et stort utvalg av filmer og serier.

Alt avhenger av dine behov og budsjett. Det er viktig å sammenligne de forskjellige pakkene nøye for å se hva som passer best for deg.

 

FAQ – Spørsmål og svar

Hva er forskjellen mellom en grunnpakke og en valgfri pakke?

En grunnpakke inneholder de mest grunnleggende kanalene, mens en valgfri pakke gir tilgang til flere kanaler med mer spesifikt innhold, som sport, film eller nyheter.

Kan jeg legge til ekstra kanaler i en eksisterende pakke?

Ja, det er ofte mulig å legge til flere kanaler i en eksisterende pakke, enten ved å kjøpe en valgfri pakke eller å tilføye enkelte kanaler som ekstravalg.

Kan jeg se TV pakkene på min mobiltelefon eller nettbrett?

Det avhenger av tilbyderen, men mange tilbydere gir mulighet for å se TV-kanalene på flere enheter, som mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin via en app eller nettleser.