Sammenlign kredittkort og finn det beste.

Beste Kredittkort med lav rente

Her finner du de beste kredittkortene i 2024

 

Opptil 25% rabatt hos over 200 nettbutikker
remember black
4.8
Maks kredit
150.000 kr
Årsavgift
0 kr
Min. effektiv rente
27,86 %
Min. alder
20 år
Rentefri periode
45 dager
Inkluderer forsikringsytelser
Fordeler ved shopping
Bestill kort
Eff. rente 30,33 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.
Ikano Visa
4.7
Maks kredit
200.000 kr
Årsavgift
45 kr
Min. effektiv rente
20,28 %
Min. alder
20 år
Rentefri periode
45 dager
Inkluderer forsikringsytelser
Fordeler ved shopping
Bestill kort
20 000 kr o/12 md gir eff. rente 21.76 %, kostnad 2435 kr, totalt 22 435 kr - 2 % fast rabatt i daglivarebutikker, i inn- og utland, samt nettbutikker 2 % fast rabatt på alle kjøp på Shell stasjoner; kjøp i butikk og drivstoff.
Instapay
4.7
Maks kredit
100.000 kr
Årsavgift
0 kr
Min. effektiv rente
17,9 %
Min. alder
23 år
Rentefri periode
-
Fordeler på reise
Fordeler ved shopping
Bestill kort
Eff.rente 21,66%, 45 000, o/1 år, kostnad: 4 963, Totalt: 49 963
100% gebyrfritt kredittkort
tf-bank-mastercard
4.9
Maks kredit
150.000 kr
Årsavgift
0 kr
Min. effektiv rente
26,69 %
Min. alder
18 år
Rentefri periode
43 dager
Inkluderer forsikringsytelser
Fordeler på reise
Fordeler ved shopping
Bestill kort
Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.

 

Størrelsen på vår kommisjon påvirker sortering – les mer

 

Hvem kan søke om kredittkort?

Kredittkort er et praktisk verktøy for å betale for varer og tjenester, samt administrere økonomien sin. Men ikke alle kan søke om kredittkort. Det er noen kriterier man må oppfylle for å være berettiget til å søke om et kredittkort.

For det første må man være over 18 år. Dette er en aldersgrense satt av kredittkortselskapene, og man må være myndig for å søke om et kredittkort. I tillegg må man være norsk statsborger eller ha fast bosted i Norge.

Det andre kriteriet er at man må ha en god kredittscore. Kredittkortselskapene vil vurdere om man har evnen til å betale tilbake beløpet man har lånt, og en god kredittscore vil øke sjansene for at man får innvilget et kredittkort. Hvis man har en dårlig kredittscore, kan det være vanskelig å få innvilget et kredittkort, eller man kan få et kort med høyere rente.

Det tredje kriteriet er at man må ha en fast inntekt. Kredittkortselskapene vil vurdere om man har en stabil inntekt som gir mulighet til å betale tilbake lånet. Hvis man ikke har en fast inntekt, kan det også være vanskelig å få innvilget et kredittkort.

Alt i alt må man være over 18 år, norsk statsborger eller ha fast bosted i Norge, ha en god kredittscore og en fast inntekt for å være berettiget til å søke om et kredittkort. Hvis man oppfyller disse kriteriene, kan man søke om et kredittkort hos ulike kredittkortselskaper og sammenligne deres tilbud for å finne det beste kortet for en selv.

 

Beste Kredittkort med lav rente

 

Sammenlign alle kredittkort i Norge

Kredittkort kan være et veldig verdifullt verktøy for å hjelpe deg med å administrere dine penger, men det kan også være vanskelig å velge riktig kort. Derfor har vi gjort det enkelt! I denne artikkelen vil vi sammenligne alle kredittkort som er tilgjengelige i Norge, slik at du kan finne det beste kortet som passer til dine behov.

Vi vil dekke fordeler og ulemper ved hvert kort, samt alle avgifter og renter du kan forvente å betale. Dette vil gi deg en grundig oversikt over hvilke kredittkort som er tilgjengelige på det norske markedet, slik at du kan velge det kortet som passer best for deg.

 

Hvem kan søke om kredittkort?

Noen kredittkort er tilgjengelig for alle, mens andre krever at du har en viss inntekt eller formue. Det er også noen kredittkort som er spesielt tilrettelagt for studenter.

De fleste bankene og finansinstitusjonene i Norge tilbyr en rekke ulike kredittkort, så det er viktig å sammenligne de ulike vilkårene før du velger et kort. Kredittgrensen på et kredittkort varierer også fra bank til bank, så det er lurt å sette seg inn i de ulike alternativene før du bestemmer deg.

Det er vanligvis enkelt å søke om et kredittkort online, og du får ofte svar relativt raskt. Husk imidlertid at det ikke alltid er like enkelt å tegne et kredittkort som det er å tegne et vanlig bank- eller forbrukslån.

 

Visa eller MasterCard?

Når du skal kjøpe noe på nettet, er det viktig å velge riktig betalingsmiddel. Det finnes mange forskjellige kredittkort på markedet, og det kan være vanskelig å vite hvilket kort som er best for deg. I denne artikkelen vil vi sammenligne de to mest populære kredittkortene i Norge, Visa og MasterCard.

Visa er et globalt betalingsnettverk som tilbyr både kreditt- og debetkort. Visa-kort er tilgjengelig hos de fleste banker i Norge. MasterCard er også et globalt betalingsnettverk, men tilbyr kun kredittkort. MasterCard-kort kan du få hos en rekke banker og finansieringsselskaper i Norge.

De fleste nettbutikker i Norge aksepterer Visa og MasterCard som betalingsmiddel.

 

Hvilke banker har mest fornøyde kunder?

De fleste nordmenn har en bankkonto, og det er ofte hos denne banken man har sitt kredittkort. Kredittkort er blitt en stadig viktigere del av folks hverdag, og derfor er det viktig å sammenligne kredittkortene på markedet for å finne det beste kortet for deg. Det finnes ulike typer kredittkorter med forskjellige fordeler, og derfor kan det være lurt å sette seg inn i de ulike kortene før man velger et.

Når du skal sammenligne kredittkort bør du først og fremst se på renten du betaler på kortet. Renten kan variere mye fra kort til kort, og derfor kan det lønne seg å velge et kredittkort med lav rente. Du bør også se på gebyrene som følger med kortet, slik at du ikke ender opp med et dyrt kredittkort. Du bør også vurdere hvilke andre fordeler som følger med kortet, som for eksempel reiseforsikring, cashback eller andre fordeler du kan dra nytte av.

Når det kommer til hvilke banker som har de mest fornøyde kundene, så varierer det fra person til person. Det finnes imidlertid flere banker som scorer høyt på ulike undersøkelser og tester. Disse bankene er blant annet Nordea, Sparebank1 og Handelsbanken. Disse bankene har stort sett gode rykter og får ofte positive tilbakemeldinger fra sine kunder.

 

Kredittkort for studenter

Kredittkort for studenter er en fin måte å få økonomisk frihet på. Med et kredittkort kan du handle når det passer deg, og du slipper å bekymre deg for at du ikke har nok penger på din bankkonto. Det er imidlertid viktig å være klar over at du må betale tilbake det du bruker, og at det kan være fristende å bruke mer penger enn du egentlig har råd til.

Det finnes ulike typer kredittkort for studenter, så det er viktig å velge et kort som passer til dine behov. For eksempel, hvis du planlegger å bruke kortet mye, kan det være lurt å velge et kort med lav rente og cashback-ordninger. På denne måten kan du spare penger på dine kjøp, og samtidig få tilbake noe av det du bruker.

Du bør også sjekke vilkårene for alle de ulike studentrabattene som finnes.

 

Hva er kredittkort?

Kredittkort er en type betalingsmiddel som gir deg mulighet til å kjøpe varer og tjenester på kreditt. Kredittkort fungerer som et slags lån, der du betaler en viss sum hver måned for å dekke det du har brukt av kreditten som er tilgjengelig på kortet. Kredittkort kan gi deg fleksibilitet i din hverdag og kan være et godt alternativ til cash eller debit card når du handler.

Det er imidlertid viktig å huske at kredittkort ikke er gratis – du må betale renter og gebyrer for å bruke kortet, så det er viktig å sette seg inn i de ulike vilkårene før du velger et kredittkort.

 

Fordeler og ulemper med kredittkort

Kredittkort kan være en fin måte å betale for varer og tjenester på, men det er også noen ulemper forbundet med dem. Her er noen fordeler og ulemper du bør være klar over før du bestemmer deg for å bruke et kredittkort:

Fordeler:
– Du trenger ikke å ha så mye cash tilgjengelig når du bruker et kredittkort. Dette kan være spesielt nyttig hvis du reiser mye eller handler ofte online.
– Kredittkort gir deg ofte bedre kjøpsbeskyttelse enn debit- eller bankkort. Hvis du har problemer med et kjøp, kan du oftere få pengene dine tilbake gjennom din kredittkortselskapet enn gjennom banken eller butikken.
– Noen kredittkort gir deg bonuspoeng eller cashback på dine kjøp, som kan spare deg penger i det lange løp.

Ulemper:
– Kredittkort kan lett føre til overforbruk. Det er enkelt å bruke mer enn du har råd til, og dette kan bety at du ender med større gjeld enn du klarer å betale tilbake.
– Noen kredittkort selskaper tar ekstra gebyrer på dine kjøp, som kan øke den totale regningen din.
– Kredittkort gir mye fleksibilitet, men det kan også gjøre det lettere for hackere å stjele informasjon om deg.

 

Sammenlign alle kredittkort i Norge

Når du skal sammenligne kredittkort, er det viktig å vurdere hvilke fordeler og ulemper de ulike kortene har. Det er mange forskjellige kredittkort på markedet, og det kan være vanskelig å vite hvilket kort som er best for deg. Vi har laget en oversikt over de ulike kredittkortene i Norge, slik at du enkelt kan sammenligne dem og finne det kortet som passer best for dine behov.

Du kan sammenligne alle kredittkortene på denne siden, og se hvilket kort som har den gunstigste renten, beste cashback-ordningen eller andre fordeler som er viktige for deg.
Vi vil også dekke alle de avgifter og gebyrer som følger med kortet, slik at du enkelt kan finne ut hvilket kredittkort som er best for deg. Vi har vurdert flere ulike kredittkort, fra de store bankene til mindre finansieringsselskaper. Dette vil gi deg en grundig oversikt over hvilke kredittkort som er tilgjengelige på det norske markedet, slik at du kan velge det kortet som passer best for dine behov.

 

Kontantutsettelse med kredittkort

Når du bruker et kredittkort, får du vanligvis “points” eller “cash back” på alt du handler. Men visste du at noen kredittkort gir deg muligheten til å ta ut kontanter med kredittkortet ditt? Dette kan være nyttig i en rekke situasjoner, for eksempel hvis du trenger penger umiddelbart og ikke har tid til å vente på at pengene blir overført til din bankkonto.

Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på at dette ofte er en dyr måte å låne penger på, så det er viktig å sammenligne prisene før du tar ut kontanter med kredittkortet ditt. Her er noen ting du bør tenke på når du sammenligner kredittkort med kontantutsettelse:
• Hvilken rente bruker kredittkortselskapet? Det er viktig å sjekke renter og avgiftene som tilbys, slik at du vet hva du betaler for kontantutsettelsen.

• Er det noen skjulte gebyrer? Noen selskaper tar oppmerksomme gebyrer for ting som å betale med et kredittkort eller for å ta ut kontanter. Sørg for å lese vilkårene nøye før du gjør noen transaksjon.

• Kan pengene bli tatt fra din bankkonto umiddelbart? Kontantutsettelser er ofte forbundet med høyere renter, så det er viktig å sjekke om de blir debiterte fra din bankkonto umiddelbart eller om du kan vente til du har betalt hele denne utsettelsen før pengene blir trukket.

 

Finn de beste og billigste kredittkortene i Norge

Det finnes et stort utvalg av kredittkort tilgjengelig i Norge, og det kan være vanskelig å finne det kortet som passer best for en selv. Det er derfor lurt å sammenligne ulike tilbud og vurdere hvilke fordeler og vilkår som passer best for ens behov.

En av de viktigste tingene å se på når man sammenligner kredittkort er renten. Jo lavere rente, jo billigere vil det være å ha kredittkortet. Det er derfor lurt å sammenligne ulike tilbud og finne det kortet med den laveste renten.

Et annet viktig kriterium å vurdere er gebyrene. Mange kredittkort har gebyrer for ulike ting, som f.eks. å sperre kortet, å bruke kortet i utlandet eller å ha en overføringsgrense. Det er derfor lurt å se på gebyrene for å finne det kortet med de laveste gebyrene.

I tillegg til renten og gebyrene, kan det være lurt å se på andre fordeler og tjenester som kredittkortet tilbyr. Mange kredittkort tilbyr rabatter, cashback eller poeng som kan være verdifulle å ha. Det kan også være lurt å vurdere hvilke sikkerhetsfunksjoner kredittkortet har, som f.eks. kjøpsforsikring eller reiseforsikring.

Alt i alt er det viktig å sammenligne ulike tilbud og vurdere hvilke fordeler og vilkår som passer best for ens behov, for å finne de beste og billigste kredittkortene i Norge.

 

Kredittkort med lav rente

Et kredittkort med lav rente er et kort med en lavere årlig rente enn mange andre kredittkort. Dette kan være en god mulighet for deg som ønsker å unngå å betale for mye i renter når du bruker kredittkortet ditt.

Lavrentekort fungerer på samme måte som andre kredittkort, men har en lavere årlig rente, noe som gjør at du betaler mindre i renter når du bruker kortet ditt. Renten kan variere fra kort til kort, så det kan være en god idé å sammenligne ulike kredittkort med lav rente, før du velger et.

Det er viktig å huske at selv om et kredittkort med lav rente kan være en god mulighet for deg som ønsker å spare penger på renter, er det likevel viktig å betale hele saldoen hver måned. Hvis du ikke gjør dette, kan du ende opp med å betale mye mer i renter enn du ellers ville ha gjort.

 

Kredittkort med cashback

Et kredittkort med cashback er et kort, hvor du får en del af de beløb, du har handlet for, tilbage i form af rabat eller penge. Dette kan være en god mulighed for dem, der handler ofte og ønsker at spare penge på deres køb.

Cashback-kort fungerer på den måde, at du får en vis procentdel af det beløb, du har handlet for, tilbage, når du bruger kortet. Dette beløb kan variere fra kort til kort, og nogle kort tilbyder også højere cashback-procenter på visse kategorier af varer, f.eks. rejser eller dagligvarer.

Det er viktigt at huske, at kredittkort med cashback også har en årlig rente, så det er vigtigt at sørge for at betale hele saldoen hver måned for at undgå at betale rente. Det kan også være en god idé at sammenligne forskellige kredittkort med cashback, inden du vælger et, for at sikre, at du får det bedste tilbud.

 

Kredittkort med shoppingrabatter

Et kredittkort med shoppingrabatter er et kort som gir deg rabatt på dine kjøp når du betaler med det. Dette kan være en god mulighet for deg som ofte handler og ønsker å spare penger på dine kjøp.

Kortet fungerer slik at du får en viss prosentandel av det beløpet du har handlet for tilbake som rabatt, når du bruker kortet til å betale. Rabatten kan variere fra kort til kort, og noen kort tilbyr også høyere rabatter på visse typer varer eller i visse butikker.

Det er viktig å huske at kredittkort med shoppingrabatter også har en årlig rente, så det er viktig å sørge for å betale hele saldoen hver måned for å unngå å betale renter. Det kan også være en god idé å sammenligne ulike kredittkort med shoppingrabatter, før du velger et, for å sikre at du får det beste tilbudet.

 

Kredittkort med drivstoffrabatt

Et kredittkort med drivstoffrabatt er et kort, som gir deg rabatt på drivstoff, når du betaler med det. Dette kan være en god mulighet for deg som ofte kjører bil og ønsker å spare penger på drivstoffet ditt.

Kortet fungerer slik at du får en viss prosentandel av drivstoffprisen tilbake som rabatt, når du bruker kortet til å betale. Rabatten kan variere fra kort til kort, og noen kort tilbyr også høyere rabatter på visse typer drivstoff, for eksempel diesel eller bensin.

Det er viktig å huske at kredittkort med drivstoffrabatt også har en årlig rente, så det er viktig å sørge for å betale hele saldoen hver måned for å unngå å betale renter. Det kan også være en god idé å sammenligne ulike kredittkort med drivstoffrabatt, før du velger et, for å sikre at du får det beste tilbudet.

 

Kredittkort med gratis reiseforsikring

Mange kredittkort tilbyr fordeler og tjenester i tillegg til å være en praktisk betalingsmetode. En av disse fordelene kan være gratis reiseforsikring.

Gratis reiseforsikring er en type forsikring som dekker ulike typer skader og uforutsette hendelser under en reise. Dette kan være alt fra sykdom og ulykker til tapte bagasjer og avbestilling av reisen. Gratis reiseforsikring kan være en verdifull fordel å ha, da det kan spare en for store utgifter i tilfelle uforutsette hendelser på reisen.

Det finnes en rekke kredittkort som tilbyr gratis reiseforsikring som en del av kortet. Dette kan være en god måte å spare penger på, da man slipper å betale for en egen reiseforsikring. Det er imidlertid viktig å lese vilkårene for forsikringen nøye, da det kan være begrensninger og unntak som gjelder.

Hvis du ofte reiser og ønsker en ekstra sikkerhet i tilfelle uforutsette hendelser, kan det være lurt å vurdere et kredittkort med gratis reiseforsikring. Det finnes en rekke kredittkort tilgjengelig i Norge som tilbyr denne fordelen, så det kan være lurt å sammenligne ulike tilbud for å finne det kortet som passer best for deg.

 

Fordelene med kredittkort på reise

Kredittkort kan være en praktisk betalingsmetode å ha med seg på reise. Det gir en rekke fordeler som kan gjøre reisen din mer behagelig og trygg.

En av de største fordelene med å bruke kredittkort på reise er at man har en ekstra sikkerhet i tilfelle uforutsette hendelser. Hvis man mister kortet eller blir frastjålet det, kan man enkelt sperre det og få et nytt tilsendt. I tillegg gir kredittkortet en ekstra sikkerhet ved kjøp, da man kan få refundert penger hvis man blir lurt eller får varer av dårlig kvalitet.

Et annet fordel med å bruke kredittkort på reise er at man kan få rabatter og fordeler hos ulike leverandører. Mange kredittkort tilbyr rabatter på hoteller, flybilletter og andre reiserelaterte tjenester. I tillegg kan man ofte samle poeng eller cashback på kjøp man gjør med kredittkortet, noe som kan spare penger på reisen.

Det å ha et kredittkort kan også være enkelte på reise, da man slipper å bære med seg store mengder kontanter. Dette er spesielt praktisk hvis man skal reise til land med en annen valuta, da man kan unngå å veksle penger og dermed spare penger på valutapåslaget.

Alt i alt er det mange fordeler med å bruke kredittkort på reise. Det gir en ekstra sikkerhet i tilfelle uforutsette hendelser, rabatter og fordeler hos ulike leverandører, samt enkelhet ved å slippe å bære med seg store mengder kontanter.

 

re:member kredittkort

Et kredittkort med mange fordeler

Oppnå gode rabatter med re:member reward

re:member kredittkort skiller seg ut fra konkurrentene ved fordelsprogrammet re:member reward. Du får opptil 25 % reward-rabatt i over 200 nettbutikker, som for eksempel opptil 10 % rabatt på Expedia og Hotels.com, opptil 8 % på CDON, opptil 12 % rabatt på ASOS og 10 % på Nelly.com.

Opptil 150 000 kr i kreditt og inntil 45 dagers rentefri kreditt

Med re:member-kortet kan du få opptil 150 000 kr i kredittgrense og du har inntil 45 dagers rentefri kreditt. Kortet har heller ingen årsavgift.

 

Reis med re:member kredittkort

re:member-kortet er ikke bare et kort du kan bruke til å betale med. Det kan også være en ekstra sikkerhet i ditt daglige liv, takket være forsikringene. Du har alltid reise- og avbestillingsforsikring inkludert hvis du betaler minst 50 % av reisens transportkostnader med re:member-kortet. I tillegg kan du legge til Trygghetspakken som kan gi deg en ekstra trygghet dersom du blir utsatt for ID-tyveri, skader leiebilen, eller har uhell etter varekjøp.

 

Få god oversikt i nettbanken og re:member appen

I nettbanken har du oversikt over hvor du har handlet med kredittkortet ditt. Du kan også se hvor mye reward-rabatt du har fått. Dette fremgår for hvert enkelt kjøp slik at du alltid har kontrollen. Når du mottar fakturaen din kan du velge om du vil betale tilbake deler eller hele summen. God oversikt får du også i re:member-appen.

 

 

Re:member Black

·Velkomstilbudet med 5 % cashback de første 100 dagene er forlenget på ubestemt tid. Det betyr at alle som har publisert dette kan fortsette å bruke dette som en USP. Fristen med 31. desember 2021 gjelder altså ikke lenger Opptil 45 dagers rentefri kreditt

 • Ingen årsavgift
 • Inntil 150 000 kroner i kreditt
 • Opptil 25 % rabatt i mer enn 200 nettbutikker med re:member reward
 • Reise- og avbestillingsforsikring når du betaler minst 50 % av reisens transportkostnader med kortet

 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

 

Re:member Gold

 • 14,9 % nom. rente, som er en av markedets laveste kredittkortrenter
 • Ingen årsavgift og inntil 45 dagers rentefri kreditt
 • Inntil 45 dagers rentefri kreditt
 • Opptil 150 000 kr i kredittgrense

 

Eff. rente 18,39 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 110 kr. Totalt 16 110 kr

 

Ikano Visa

Ikano Visa er ett av flere produkter til Ikano Bank som ble etablert i Norge i 1991. Ikano Bank har hovedkontor i Lund i Sverige, og var opprinnelig en del av IKEA-konsernet, men eies i dag utelukkende av Kamprad-familien og IKEAs grunnlegger. Ikano Visa skiller seg ut blant mengden av andre kredittkort på flere måter: En av mange fordeler er at brukeren selv kan velge å benytte seg av opp til 50 dagers rente- og kostnadsfri betalingsutsettelse på varekjøp – men også velge delbetaling. Dette er ett valg man selv kan ta i ro og mak etter at man har kjøpt og fått varen hjem! I Det at kortet er gratis å få, ha og handle med, i tillegg til at det har et av markedets beste rabattprogram, er også med å gjøre dette kortet veldig attraktivt.

Som Ikano Visa kunde  får du  2 % fast rabatt på alle Shell-stasjoner i Norge når du betaler med ditt Ikano Visa. Rabatten gjelder for alt, enten det er drivstoff, spylervæske, pølser eller smågodt.

Fordeler med Ikano Visa

 • Ikano Visa – 2 % smartere
 • 2 % fast rabatt i dagligvarebutikker, i inn- og utland, samt nettbutikker
 • 2 % fast rabatt på alle kjøp på Shell stasjoner; kjøp i butikk og drivstoff.

 

Andre fordeler

 • Blant markedets beste rente for kredittkort
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Forsikring for fylling av feil drivstoff
 • Mulighet for betalingsutsettelse for kjøp over 2 500 kr; 2, 4, 6 eller 9 måneder

 

Renteeksempel:

20 000 kr o/12 md gir eff. rente 21,76 %, kostnad 2435 kr, totalt 22 435 kr.

 

Resurs Gold

Resurs Gold er et fleksibelt og sikkert kredittkort som gir deg muligheten til å betale dine kjøp slik det passer deg. Du får med reiseforsikring for hele familien når du betaler minst 50% av reisen med dit kredittkort. Du får alltid fakturaen måneden etter ditt kjøp og du velger selv om du vil betale. Betal enkelt og raskt med Apple Pay og Google Pay.

 

 • 6 måneder uten nominell rente
 • Kontaktløst
 • Betal regninger med kortet
 • Bonuspoeng på alle kjøp
 • Gratis reiseforsikring

 

15 000 kr o/12 mnd, eff. rente 26,25 %, kostnad 1 925 kr, totalt 16 925 kr

 

OM Komplett Bank

Komplett Bank ble etablert i 2014 med konsesjon fra Finanstilsynet og er medlem av det norske banksikringsfondet, og er en norsk bank som tilbyr fritids- og forbruksfinansiering uten krav til sikkerhet. Komplett Bank arbeider for at kunden skal være fornøyd, og er opptatt av å tilby den mest fleksible forbrukskreditten på markedet og innskudd til gunstige vilkår.

 

Et Komplett Bank MasterCard tilbyr:

 • 100.000 kr i kredittgrense.
 • opptil 50 dagers rentefri kreditt på alle varekjøp.
 • ingen årsavgift, kortet er dermed 100% gebyrfritt.
 • bonus på alle varekjøp.
 • attraktive forsikringer.

 

Hvem kan få et Komplett Bank MasterCard?

 • du må være fylt 20 år.
 • du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassogjeld.
 • du må være norsk statsborger, som utenlandsk statsborger må du ha lignet til Norge.

 

Renteeksempel: Effektiv rente 24,20%, 15.000kr o/12mnd. Totalt 16.837 kr.

 

OM INSTAPAY MASTERCARD

Instapay Mastercard er et nytt kredittkort fra Instabank. Mens de fleste andre kredittkort har en rente på rundt 22–24 %, har Instapay-kortet en rente på bare 14,9 %. Dette gjør Instapay Mastercard til et kort med en av markedets laveste renter.

En viktig forskjell mellom Instapay Mastercard og tradisjonelle kredittkort, er at rentene regnes fra kjøpstidspunktet – du har altså ikke en rentefri periode i starten. Hvis du vanligvis betaler ned hele kredittkortet ditt den første måneden, er kanskje ikke Instapay Mastercard det beste valget for deg. Pleier du derimot å betale ned kredittkortregningen din over litt tid, har du mye å vinne på en lavere rente, og kan spare mye på å bytte til Instapay Mastercard.

 

Fordeler med Instapay Mastercard

 • Det smarteste kortet for deg som betaler ned over litt tid
 • Kutt unødvendige rentekostnader med en av markedets laveste renter
 • Få opptil 100 000 kr i kreditt
 • Søk på nett og få umiddelbart svar
 • Betal enkelt ved å «tappe»
 • Få full oversikt over transaksjoner på instabank.no
 • Bruk i alle minibanker og utsalgssteder som tar Mastercard – over hele verden
 • Få eksklusive tilbud og rabatter når du betaler med Instapay Mastercard
 • Få hjelp når du trenger det, via telefon eller e-post

 

Kriterier for å søke om Instapay Mastercard

 • Du har fylt 23 år.
 • Du har ingen betalingsanmerkninger.
 • Du har en bruttoinntekt på minimum 250 000 kroner i året.
 • Din samlede gjeld kan ikke være mer enn 5 x brutto inntekt.
 • Du må ha mulighet til å håndtere en renteøkning på 5 prosentpoeng på din samlede gjeld.

 

Renteeksempel: Instapay Mastercard: eff. rente 18,13 %, 45 000 kr, o/1 år, kostnad: 4 194 kr, totalt: 49 194 kr

 

Motty kreditkort

Hos Motty skal du kunne velge det smarteste kredittkortet til ditt bruk. Bestill enkelt og raskt på nett for å få kredittlånet du trenger. Å søke er helt uforpliktende. Vi hjelper deg å søke flere steder samtidig for å finne det kortet som passer deg.

 • ​Inntil 100.000 i kredittlån du kan bruke med en gang
 • Kredittkort med fast lav rente 14,9%
 • Kredittkort med rentefri periode i 30 dager
 • Rabatter og eksklusive tilbud

TIPS! Noen ganger er det smartere å bruke kredittkort enn bankkort. På reise er det oftest den tryggeste og rimeligste betalingsløsningen.

Hvem kan få kredittkort?

 • ​Du har fylt 23 år
 • Du har fast inntekt på minst 200.000 kr
 • Du har ingen betalingsanmerkninger
 • Du har ikke mer gjeld enn fem ganger brutto inntekt
 • Bankene får gjennemføre en kredittsjekk på deg

 

Søk lån og kredittkort enkelt med BankID

 

Mastercard eller Visa med Inntil 100.000 i kreditt

Hos oss skal du kunne velge det smarteste kredittkortet til ditt bruk.
Søk enkelt og raskt på nett for å få kredittlånet du trenger. Å søke er helt uforpliktende!

 

– Inntil 100.000 i kredittlån du kan bruke med en gang

– Kredittkort med fast lav rente 14,9 %

– Rentefri periode i 30 dager

– Rabatter og eksklusive tilbud

 

SØK OM KREDITTKORT

Annonse

Låneeksempel kredittkort: Nom. rente 14.9%, eff. rente 17.91% 50 000 kr, o/1 år, kostnad: 4 607 kr, totalt 54 607 kr.

 

FAQ – Spørsmål og svar

Hva er et kredittkort?

Et kredittkort er et betalingskort som gir deg muligheten til å låne penger fra långiveren (vanligvis et bank eller et finansieringsselskap) for å betale for varer og tjenester. Du kan bruke kredittkortet ditt til å betale for ting på nettet, i butikker og på andre steder der det aksepteres.

Hvordan fungerer et kredittkort?

Når du bruker et kredittkort, låner du penger fra långiveren for å betale for varene eller tjenestene du kjøper. Du får vanligvis en månedlig faktura som viser hva du har kjøpt og hvor mye du skylder. Du kan velge å betale hele beløpet på en gang, eller du kan betale et minimumsbeløp og la resten gå inn i neste måneds faktura.

Hva er renten på et kredittkort?

Renten på et kredittkort, også kalt årsrente, er den prosenuttebeløpet du skylder långiveren i tillegg til det du har kjøpt med kredittkortet. Renten kan variere fra kort til kort, og det er lurt å sammenligne tilbud fra ulike långivere for å finne det beste kredittkortet for deg.

Hva skjer hvis jeg ikke betaler fakturaen fra et kredittkort?

Hvis du ikke betaler fakturaen fra et kredittkort i tide, kan det føre til at långiveren din legger til gebyrer og/eller øker renten på kortet ditt. Dette kan også påvirke kredittscoret ditt negativt, noe som kan gjøre det vanskeligere å få lån eller kredittkort i fremtiden. Det er derfor viktig å sørge for å betale fakturaen din i tide.

 

Se alle forbrukslån her